Ömer Faruk Kar 0 Oluşturuldu: Haziran 24, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 24, 2014 Acaba alip zevkle okuyabilecegim kitap onerir misiniz ? Hangi lens ile ne yapilir, makine turleri, cekim modlari, cekimler nasil yapilir (nesneyi one cikarma) vs vs... Veya bunlar ile alakali link arsivi olan biri var mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz O. 10 Haziran 25, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 25, 2014 gönderildi Scott Kelby'nin kitapları iyidir. Hem yazım dili de sıkıcı değil. Çok ince püf noktaları güzel bir dille anlatıyor. Tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Haziran 25, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 25, 2014 gönderildi mail adresini bildir sana okuyacağın birçok döküman yollayayım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yunus tuncer 0 Kasım 22, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 22, 2014 gönderildi mail adresini bildir sana okuyacağın birçok döküman yollayayımynstncr@gmail.com atabilir misiniz bana rica etsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Kasım 22, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 22, 2014 gönderildi mail adresini bildir sana okuyacağın birçok döküman yollayayımCafer bey elinizdeki dökümanları ve linkleri bende incelemek isterim mail adresimi özelden yazıyorum. Vaktiniz olursa gönderebilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackwild 0 Kasım 23, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 23, 2014 gönderildi Cafer bey rica etsem bana da gönderir misiniz bir müsait zamaninizda Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Kasım 30, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 30, 2014 gönderildi mail adresini bildir sana okuyacağın birçok döküman yollayayımCafer bey merhabalar, PM ile mail adresimi gönderdim. Bir boş zamanınızda bana da gönderebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak furat 4 Temmuz 25, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 25, 2015 gönderildi üzerine çok zaman geçmiş ama dökümanları elde eden arkadaşlar veya cafer beyden tekrardan istesem ben bulunabilirse burakfurat@gmail.comşimdiden teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Temmuz 25, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 25, 2015 gönderildi üzerine çok zaman geçmiş ama dökümanları elde eden arkadaşlar veya cafer beyden tekrardan istesem ben bulunabilirse burakfurat@gmail.comşimdiden teşekkürler Şehir dışındayım 2-3 güne kadar iletebilirim. Unutma ihtimalime karşı burdan tekrar hatırlatırsanız sevinirim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Temmuz 26, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 26, 2015 gönderildi ben de talibim. muratyilmaz.zx@gmail.com teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Temmuz 27, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 27, 2015 gönderildi zahmet olmazsa bende edinmek isterim. resuldiler.online@gmail.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Baskın 3 Temmuz 27, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 27, 2015 gönderildi Arkadaşlar dokümanları bana da iletebilir misiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim.tolgabaskin@gmail.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mustafa kemal 0 Temmuz 28, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2015 gönderildi bende rica etsem bu dökumanlardan serhatpnk@yahoo.de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih__ 19 Temmuz 28, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2015 gönderildi Ben de rica edeyim teşekkür ederim sağolun fatihbeysumengu@gmail.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN ÖZEL 18 Temmuz 28, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 28, 2015 gönderildi Bende alabilirim oranozel@yahoo.com Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Temmuz 29, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 29, 2015 gönderildi üzerine çok zaman geçmiş ama dökümanları elde eden arkadaşlar veya cafer beyden tekrardan istesem ben bulunabilirse burakfurat@gmail.comşimdiden teşekkürlerŞehir dışındayım 2-3 güne kadar iletebilirim. Unutma ihtimalime karşı burdan tekrar hatırlatırsanız sevinirimben de talibim. muratyilmaz.zx@gmail.com teşekkürlerzahmet olmazsa bende edinmek isterim. resuldiler.online@gmail.comArkadaşlar dokümanları bana da iletebilir misiniz.Şimdiden çok teşekkür ederim.tolgabaskin@gmail.combende rica etsem bu dökumanlardan serhatpnk@yahoo.deBen de rica edeyim teşekkür ederim sağolun fatihbeysumengu@gmail.comBende alabilirim oranozel@yahoo.comDökümanlar 2 parça sıkıştırılmış olarak 2 ayrı mail ile mail adreslerinize gönderilmiştir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Temmuz 29, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 29, 2015 gönderildi Dökümanlar 2 parça sıkıştırılmış olarak 2 ayrı mail ile mail adreslerinize gönderilmiştir.Çok teşekkür ederim İbrahim bey vakit ayırdığınız için 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN ÖZEL 18 Temmuz 29, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 29, 2015 gönderildi Dökümanlar 2 parça sıkıştırılmış olarak 2 ayrı mail ile mail adreslerinize gönderilmiştir.Allah razı olsun kardeşim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Temmuz 30, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 30, 2015 gönderildi ibrahim bey çok teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burak furat 4 Temmuz 30, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 30, 2015 gönderildi emeğine sağlık ibrahim hocam teşekkürler. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın