İçeriğe git

Baslangic El Kitabi

Ömer Faruk Kar

Recommended Posts

Acaba alip zevkle okuyabilecegim kitap onerir misiniz ? Hangi lens ile ne yapilir, makine turleri, cekim modlari, cekimler nasil yapilir (nesneyi one cikarma) vs vs... Veya bunlar ile alakali link arsivi olan biri var mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 4 ay sonra...

mail adresini bildir sana okuyacağın birçok döküman yollayayım

Cafer bey elinizdeki dökümanları ve linkleri bende incelemek isterim mail adresimi özelden yazıyorum. Vaktiniz olursa gönderebilir misiniz ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

mail adresini bildir sana okuyacağın birçok döküman yollayayım

Cafer bey merhabalar, PM ile mail adresimi gönderdim. Bir boş zamanınızda bana da gönderebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 7 ay sonra...

üzerine çok zaman geçmiş ama dökümanları elde eden arkadaşlar veya cafer beyden tekrardan istesem ben bulunabilirse :) burakfurat@gmail.com

şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

üzerine çok zaman geçmiş ama dökümanları elde eden arkadaşlar veya cafer beyden tekrardan istesem ben bulunabilirse :) burakfurat@gmail.com

şimdiden teşekkürler

Şehir dışındayım 2-3 güne kadar iletebilirim. Unutma ihtimalime karşı burdan tekrar hatırlatırsanız sevinirim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

şimdiden teşekkürler

Şehir dışındayım 2-3 güne kadar iletebilirim. Unutma ihtimalime karşı burdan tekrar hatırlatırsanız sevinirim

ben de talibim. muratyilmaz.zx@gmail.com teşekkürler

zahmet olmazsa bende edinmek isterim. resuldiler.online@gmail.com

Arkadaşlar dokümanları bana da iletebilir misiniz.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

tolgabaskin@gmail.com

bende rica etsem bu dökumanlardan serhatpnk@yahoo.de

Ben de rica edeyim teşekkür ederim sağolun

fatihbeysumengu@gmail.com

Bende alabilirim oranozel@yahoo.com

Dökümanlar 2 parça sıkıştırılmış olarak 2 ayrı mail ile mail adreslerinize gönderilmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dökümanlar 2 parça sıkıştırılmış olarak 2 ayrı mail ile mail adreslerinize gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim İbrahim bey vakit ayırdığınız için :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.