Hüseyin Baykuş 20 Oluşturuldu: Haziran 25, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Haziran 25, 2014 Merhaba, foruma bir kaç hafta önce üye oldum ama bir merhaba demeden konulara balıklama atladığımı fark ettim.Genelde düzenli olarak forumlarda bulunmadığımdan nasıl davranılır , nasıl konuşulur, tanışılır pek bilemiyorum kusurum olur ise hoş görün, göremezseniz uyarın yine yaparsam hakkım kötektir.. Forumdaki ortamdan dolayı bu şekilde bir merhaba diyerek tanışmak istedim.Hobi amaçlı fotoğraf çekiyorum.Böcekler yakın çevremde ulaşabildiğim vahşi yaşam ekosistemi olduğu için makro fotoğraf çekmeyi seviyorum. İso,enstantene,diyafram... kavramlarının sözlük anlamlarını ve teknik olarak ne olduklarını okudum öğrendim.Uygulamalarla aralarındaki ilişki ve sonuçları öğrenmeye çalışıyorum.Amatör düzeyde de çok fazla tecrübeye sahip olmadığımdan yanlış sorular sorabilirim veya yanlış çıkarımlardan yorumlar yapabilirim. Sonuçta bilmiyorum bunu biliyordum, bu forumu okumaya başladıktan sonra bilmediğimi bilmediğim şeylerinde olduğunu farkettim.Herkeze iyi akşamlar,ışığınız bol olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 26, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 26, 2014 gönderildi Merhaba Hüseyin hoşgeldin.Ev yapımı makro tüpü görmek isterim açıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Baykuş 20 Haziran 26, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 26, 2014 gönderildi Teşekkürler Gökhan Bey hoşbuldum:)Makro çekeriken fotoğraf makinem şu şekli alıyor: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Haziran 26, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 26, 2014 gönderildi Tam olarak nasıl yaptığını (özellikle bayonet kısımları) anlayamasamda iş görürye sıkıntı yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Baykuş 20 Haziran 26, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 26, 2014 gönderildi Bayonet kısımları 5litrelik su şişesi kapağı ve ters bağlama aparatı;kenardaki fazla kağıtlarda kaçak ışık girmemesi içinİşe yarayıp yaramadığı konusunda ben mutlu oluyorum (hiç yoktan iyi) , keskinmi değilmi bilmiyorum ,renkler konusu çok içime sinmiyor yada ben bilmiyorum, sizce nasıl ? 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Haziran 26, 2014 gönderildi Paylaş Haziran 26, 2014 gönderildi Daha nolücüü bence gayet başarılı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Baykuş 20 Haziran 26, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Haziran 26, 2014 gönderildi Teşekkürler Melih bey , beğenmenize sevindim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Temmuz 1, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 1, 2014 gönderildi Hoşgeldin hüseyin arkadaşım.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Temmuz 1, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 1, 2014 gönderildi Ne güzel, eldeki imkanlarla bir şeyler üretebilmek için çabalamak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Baykuş 20 Temmuz 5, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 5, 2014 gönderildi Hoşbuldum, teşekkürler.(Sınav nedeniyle geç gördüm)Tekrar teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın