İçeriğe git

Gecikmiş Bir Merhaba


Recommended Posts

Merhaba, foruma bir kaç hafta önce üye oldum ama bir merhaba demeden konulara balıklama atladığımı fark ettim.Genelde düzenli olarak forumlarda bulunmadığımdan nasıl davranılır , nasıl konuşulur, tanışılır pek bilemiyorum kusurum olur ise hoş görün, göremezseniz uyarın yine yaparsam hakkım kötektir.. :) Forumdaki ortamdan dolayı bu şekilde bir merhaba diyerek tanışmak istedim.

Hobi amaçlı fotoğraf çekiyorum.Böcekler yakın çevremde ulaşabildiğim vahşi yaşam ekosistemi olduğu için makro fotoğraf çekmeyi seviyorum. İso,enstantene,diyafram... kavramlarının sözlük anlamlarını ve teknik olarak ne olduklarını okudum öğrendim.Uygulamalarla aralarındaki ilişki ve sonuçları öğrenmeye çalışıyorum.

Amatör düzeyde de çok fazla tecrübeye sahip olmadığımdan yanlış sorular sorabilirim veya yanlış çıkarımlardan yorumlar yapabilirim. Sonuçta bilmiyorum bunu biliyordum, bu forumu okumaya başladıktan sonra bilmediğimi bilmediğim şeylerinde olduğunu farkettim.

Herkeze iyi akşamlar,ışığınız bol olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bayonet kısımları 5litrelik su şişesi kapağı ve ters bağlama aparatı;kenardaki fazla kağıtlarda kaçak ışık girmemesi için

tup.jpg

İşe yarayıp yaramadığı konusunda ben mutlu oluyorum (hiç yoktan iyi) , keskinmi değilmi bilmiyorum ,renkler konusu çok içime sinmiyor yada ben bilmiyorum, sizce nasıl ?

1.jpg2.jpg

3.jpg4.jpg6.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.