Murat Unal 48 Oluşturuldu: Temmuz 6, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 6, 2014 Güneşe karşı fotoğraf çekmek hoşuma gidiyor. Gerçi genelde CPL filtre kullanıyorum ama, sensöre zarar verip vermeyeceği konusunda tereddütüm var. Ne dersiniz?Bir de bunların dışında AVM, havaalanı, vs dedektöründen geçirmenin de zarar verebileceği hakkında söylentiler var. Bunlar da sadece söylenti gibi duruyor ama emin olamadım. Ne dersiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 6, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2014 gönderildi aşırı güneş karşı bırakmadıkça sorun yok ne derler güneş çarpmış nasıl insanda oluyorsa cihazda aşırı ısınmadan yanabilir zarar görebilir ara ara güneş fotosu çekmeye devam o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Temmuz 6, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 6, 2014 gönderildi Uzun süre güçlü güneş ışığı algılayıcıya zarar verebilir diyor Nikon. Ama böyle ede çekimlerde ve örnekteki kadar güneşte sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın