Gökhan YAZICI 856 Oluşturuldu: Temmuz 7, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 7, 2014 Merhabalar.Tatil için memleketim Rize'ye gideceğim 23 temmuz - 10 ağustos arası Rize Pazar da olacağım.Gezmeye, tozmaya, yemeye, içmeye arkadaş arıyorum.Eğer davet gelir, ağalar paşalar gibi karşılanacak, etraf gezdirileceksem Trabzon-Artvin 'e de haftasonu niyetine 1-2 gün uğrarım :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Temmuz 7, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi Artvin'e sadece Kafkasör için gidilir. İki kere gitmiştim, o yükseklikte o yeşil bir tek orada var. Ancak boğa güreşleri az farkla kaçtı galiba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 7, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi Güreşle müreşle işim yok, maksat gezmek tozmak yemek içmek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Temmuz 7, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi 29 Temmuz - 3 ağustos arası Rize'ye gezmeye gitmeyi düşünüyorum.Rize'de oturan veya memleketi Rize olup da o tarihlerde orada bulunan gönüllü birilerini arıyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Temmuz 7, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi D810 olmadan gitmem .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 7, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi Gökhan rizede nerede kalacan varmı yer? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 7, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi Memleket dedikya başımızı sokacak yer var işte Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 7, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 7, 2014 gönderildi 29 Temmuz - 3 ağustos arası Rize'ye gezmeye gitmeyi düşünüyorum.Rize'de oturan veya memleketi Rize olup da o tarihlerde orada bulunan gönüllü birilerini arıyorum.Şükrü hocam şu çok beğendiğin 24-105 in yanında olma şansı varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Temmuz 8, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 8, 2014 gönderildi Gökhan benim şuan için Rize'ye gelme şansım yok. Latife yaptım. Ama şöyle yapabiliriz, sen Rize'ye geçerken tam ortada çorum'da mola ver. Hem leblebi yersin, hem 24-105 incelersin, hem gezer, hem çekeriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 8, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 8, 2014 gönderildi Çorum civarında muhtemelen mola veririm ama ancak bi tost yaptırıp bi leblebi alabilecek zamanım olur O değilde o mübarek Çorum da neyden yapılıyor arkadaş!Gitsekte 3-5 paket alıp stok yapsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Temmuz 8, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 8, 2014 gönderildi Özel leblebi ağaçları var GÖkhan, ağaç dallarında yetişiyor, topluyoruz. Sen hangi gün, kaçta bindiğini, hangi firma ile geldiğini bana bildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 8, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 8, 2014 gönderildi Özel leblebi ağaçları var GÖkhan, ağaç dallarında yetişiyor, topluyoruz. Sen hangi gün, kaçta bindiğini, hangi firma ile geldiğini bana bildir. 23 Temmuz çarşamba muhtemelen sabah 6-8 arası çorum civarında olurum.Tam olarak çorum da duruyormuyuz onuda bilmiyorum gerçi ama bir kaç sene Önce yine otobüsle gitmiş ve çorum civarında bir yerde mola vermiştik.1 paket leblebi almıştım ama tadı damağımda kalmıştı.Yaklaşık 20 saatlik yolculukta tek heycan duyduğum konu leblebi ve tütün kolanyası alabilecek olmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Temmuz 8, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 8, 2014 gönderildi tütün ve leblebi he :D artvine uğrayın yeşillikler çok iyi uzungöl yaylası en çok görmek istediğim yerlerden.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Temmuz 11, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2014 gönderildi Gökhan benim şuan için Rize'ye gelme şansım yok. Latife yaptım. Ama şöyle yapabiliriz, sen Rize'ye geçerken tam ortada çorum'da mola ver. Hem leblebi yersin, hem 24-105 incelersin, hem gezer, hem çekeriz. Merhaba Şükrü hocam,çorum'da yaşıyorsunuz sanırım. Benimde çorumda 3 tane şantiyem var(Eski kültür sitesi, Yeni terminal, Hitit üniversitesi kuzey kampüsü) ve her hafta 2-3 gün oradayım. Merkezde olduğu için eski kültür sitenin olduğu yere uğrarsanız tanışmak ve bir çay/yemek ikram etmek isterim. Gerçi Gökhan hocam ilede istanbulda tanışmak istemiştim ama zamanı denk getiremedik 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Temmuz 11, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 11, 2014 gönderildi Tabiki uğrarım. Memnun olurum. Rektörlük yanındaki şantiyeden bahsediyorsanız oraya çok çok yakınım. Hatta bu kadraj senin şantiyeden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Temmuz 12, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Tamamdır Şükrü hocam. Çoruma geldiğimde size siteden mesaj atarım. Gördüğüm kadarıyla 24-70 sahibisiniz ve bu lensi de inceleme fırsatı bulurum sayenizde Birde Tokina 11-16 f2.8 lensinizi D610 ile kullanabiliyormusunuz ? Aynı lensten bende de var ama FX makinelere uyumlu değil diye biliyordum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 12, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Tamamdır Şükrü hocam. Çoruma geldiğimde size siteden mesaj atarım. Gördüğüm kadarıyla 24-70 sahibisiniz ve bu lensi de inceleme fırsatı bulurum sayenizde Birde Tokina 11-16 f2.8 lensinizi D610 ile kullanabiliyormusunuz ? Aynı lensten bende de var ama FX makinelere uyumlu değil diye biliyordum.Melih hocam boşver 24-70i tırt lens o Sen sigma 24-105 F4ü dene bol cana fotoğraf Çek sonra bizimle paylaş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Temmuz 12, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Melih hocam boşver 24-70i tırt lens o Sen sigma 24-105 F4ü dene bol cana fotoğraf Çek sonra bizimle paylaş Gökhan hocam bu lens setini tamamlamak dünyanın en zor işlerinden birisi olsa gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 12, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Abi lens seti kurcam diye uğraşırsan sadece ekipmanla ilgilenirsin, fotoğrafçılık sadece hobi kalır benim gibi.Benim şahsen imkanım olsa dünyadaki tüm ekipmanları toparlar kurcalar denerim...Mesela sırf meraktan bugün Samyang 500mm F6.3 aynalı lens aldım Şansıma da tam ay var bu gece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Temmuz 12, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Gökhan hocam aynen, insan hepsini alıyım deneyim istiyor Keşke parfüm gibi bu lenslerinde Tester ları olsa Samyang 500mm aynalı lensin videosunu izlemiştim bir ara, deneme fotoğraflarını bekliyorum merakla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Temmuz 12, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Merhabalar.Tatil için memleketim Rize'ye gideceğim 23 temmuz - 10 ağustos arası Rize Pazar da olacağım.Gezmeye, tozmaya, yemeye, içmeye arkadaş arıyorum.Eğer davet gelir, ağalar paşalar gibi karşılanacak, etraf gezdirileceksem Trabzon-Artvin 'e de haftasonu niyetine 1-2 gün uğrarım :DBende memleketim Rize'ye 2 Ağustos'ta gideceğim.Belki orada karşılaşırız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 12, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Bende memleketim Rize'ye 2 Ağustos'ta gideceğim.Belki orada karşılaşırızRize ne tarafta olacaksınız Merkez mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Temmuz 12, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Rize ne tarafta olacaksınız Merkez mi?Merkeze yakın kalıcamBen İkizdere,AnzerliyimHer gelişimde geze geze bitiremiyorum Rize'yi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 12, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 12, 2014 gönderildi Hocam o zaman benden çok tanıyorsunuzdur çevreyi birlikte gezelim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Temmuz 13, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 13, 2014 gönderildi İnşaallah, buluşuruz bir yerlerde. Gezemesekte tanışırız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın