İçeriğe git

Rize Seyehati


Gökhan YAZICI

Recommended Posts

Gökhan, ayrıca Rize'ye gittiğinde Rize valiliğine uğra. Valiliğin çıkarttığı 8 adet Rize tanıtım kitabı ve Rize'ye gelmenin 53 nedeni adlı adlı kitabı al. Ücretsiz olarak alınıyor.

çok gÜzel kitaplar ,ben İstanbul'dan valiliğe telefon açarak kitapları istedim.Kargoyla yolladılar. Kitapları okuduktan sonra daha birçok gezinilecek yer olduğunu öğrendim.

Mutlaka o kitapları al.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş


  • Tamamdır Şükrü hocam. Çoruma geldiğimde size siteden mesaj atarım. Gördüğüm kadarıyla 24-70 sahibisiniz ve bu lensi de inceleme fırsatı bulurum sayenizde :)
    Birde Tokina 11-16 f2.8 lensinizi D610 ile kullanabiliyormusunuz ? Aynı lensten bende de var ama FX makinelere uyumlu değil diye biliyordum.

özelden cep numaramı gönderiyorum. Ekipman bol hocam sen merak etme :) 11-16 yı 16mm de kullanabiliyorsunuz ancak FX de tad vermiyor, sattım. 14-24 mü, 16mm fisheye mı, filtremi, keskinlik mi derken, Sigmanın 12-24 II DG sini aldım. Çok Çok güzel bir aÇısı var, güzel bir lens. Onu da incelersin.

Bu arada Nikon 24-70 2.8 im satılık, düşünürsen. Fabrikadan Çıktığı gibi duruyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gökhan emin ol, ben de sana eşlik etmek isterdim. Hatta gelecek arkadaşları kıskandım valla..

Ama mutlaka bir Rize ve/veya genel bir Karadeniz turu niyetimde var. Üstelik bu sene. Tabii tarih olarak uyacak olursa mutlaka seni arayacağım. Bir de tabii D810 olmadan ben de pek haz almam galiba, Recep Yazıcı kardeş gibi :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.