turkstockfotograf 83 Oluşturuldu: Temmuz 9, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 9, 2014 Merhaba,Aşağıdaki linkteki laptobu almayı düşünüyorum.MONSTER® ABRA A5 V1.1.1 15.6" - MONSTER NOTEBOOK > ABRAEkran olarak 15.6" Full HD 1920x1080 (%95 NTSC Color Gamut) Mat LED Ekran kullanılmış.Bu gamut ekran nedir? Fotoğrafçılıkta bana artıları ya da eksileri nelerdir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 10, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2014 gönderildi Normal klasik LCD ve LED laptop ekranlarından daha kalitelidir.Fotoğrafçılık için elverişli, oyun için klasik monitörlerden kötüdür.Ha bu kötülüğü insan gözü seçemez o ayrı, ancak 2 ekranı yan yana koyduğunuzda hissedilebilecek bir farktır.Uzun lafın kısası fotoğrafçılık için iyidir ama 15,6" her zaman ufak kalacaktır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Temmuz 10, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 10, 2014 gönderildi Gamut "birşeyin bütünü" anlamında kullanılıyor. Orada ekranin NTSC renk uzayının % 95'ini gösterebildiğini söylüyor. NTSC, AdobeRGB'ye yakın bir renk uzayı. Yani "gamut ekran" diye birşey yok 1 aydır Lenovo'nun 15.6"lik bir aletini kullanıyorum. Ekranı seyahatler için gayet iyi. 1920x1200 ve mat ekran. 17" olsa taşınmazdı. Ama tabi evde ve ofiste 22" IPS ekranlarım var 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın