Selçuk Saraç 2 Oluşturuldu: Temmuz 13, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 13, 2014 Öncelikle hayatımda ilk defa bir forumun tanışma kısmında başlık açan biri olarak hepinize merhaba demek istedim.çünkü genelde sadece okumayı seven biriyim ve o konuda çok iyi bilgim olmadan yorum yapmayı sevmem. sizlerin yorumlarını okuyunca "işte bende burada olmalıyım" dedim amatÖr bir fotoğrafçıyım. hatta belki amatÖr bile olamamışımdır 1 - 1,5 sene Önce uzun araştırmalarım sonucunca D90 18-105 kit lens aldım ama işimin yoğunluğu sebeplerinden pek kullanamadım. o yüzden sıfırdan başlayan biriyim diyebiliriz.artık devamlı olarak takipte olacağım için sizlere sorularım olacaktır. üzgünüm ki bilgim yetersiz olduğu için sizin sorularınıza pek cevap verip aydınlatamayacağım Portre & İnsan ve Hayvan Fotoğrafları çekmeyi seviyorum. Umarım sizlerde beni seversiniz. Hepinize saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Temmuz 13, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 13, 2014 gönderildi Hoş geldin Selçuk.Takıldığın birşey olursa elimizden geldiğince yardım ederiz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melih 29 Temmuz 13, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 13, 2014 gönderildi Hoşgeldiniz Selçuk bey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alpay çırpan 2 Temmuz 16, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi kolay gelsin ışığınız bol olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Baykuş 20 Temmuz 16, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Hoşgeldiniz , ışığınız bol olsun ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anna T. 14 Temmuz 16, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Merhabalar. Işığınız bol olsun, kolay gelsin size. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Saraç 2 Temmuz 17, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 17, 2014 gönderildi tşk ederim. hoşbulduk. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgur 1 Temmuz 17, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 17, 2014 gönderildi Hoşgeldiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Temmuz 22, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 22, 2014 gönderildi Hoşgeldin selcuk iyi forumlar diyelim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın