Süleyman Muamma Aydın 0 Oluşturuldu: Temmuz 14, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 14, 2014 Arkadaşlar;Ben makro çekim yapmayı çok seviyorum ve 5 yıl boyunca hâlâ bile çekim yapmaktayım ama sıkıldım sayılır. Uzak çekim yapmak istiyorum o nedenle lens almaya karar verdim.Alacağım lens araştırmalarım sonucu; Nikon 70-300mm f/4.5-5.6G ED IF AF-S VR Nikkor Zoom Lens for Nikon Digital SLR Cameras Budur. Bu arada ürünlerimi hep sıfır aldım ve sıfır almaya devam edeceğim. Şimdi bu lens benim fotoğraf makineme tam anlamıyla uyum sağlayacak mı? Ayrıca bunu almışken AF-S Teleconverter TC-20E III almayı düşünüyorum. çünkü 600 mm lens den daha uygun fiyata geldiği için. Bütcem 2.000 tl geçmemesi lazım. Şimdi arkadaşlar; Öğrenmek istediğim şu teleconverter olarak sizce lense uyumluluğu nedir. Alacağım lens fotoğraf makinem için uygun mu? Sizin Önereceğiniz uzaklık lensi ne olabilir, 2000 tl geçmemek şartıyla. Bir de Örnek veriyorum alacağım lensle bir ayın gÖrünümünü net bir şekilde yakınlaştırıp çekebilmeliyim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim, hayırlı geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Temmuz 15, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 15, 2014 gönderildi Lens AF-S (Lenste Af Motor) olduğu için Makineniz ile uyumlu çalışacaktır. Fakat daha önce teleconverter kullanmadığım için o konuda yorum yapamayacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Temmuz 15, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 15, 2014 gönderildi Merhaba , 70-300 ve makineniz ile tam uyumludur , ancak teleconverter bu lens için uyumlu değildir aşağıdaki linkten uyumlu lensleri görebilirsiniz , yani ucuza 600 mm işi biraz zor ve ek bilgi daha 2.0 olan tc pek tavsiye edilmiyor 1.7 olanın daha iyi olduğu söylenir.http://imaging.nikon.com/lineup/lens/teleconverters/af-s_tc-20e_3/index.htm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın