Kadir Akçelik 3 Oluşturuldu: Temmuz 15, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 15, 2014 Merhabalar, uzun süredir sessiz sedasız takipteydim. Artık maddi ve manevi desteklerinizi esirgemezsiniz biliyorum. Telefonla çektiğim fotoğraflar şurada: http://500px.com/KadirAkelikMakine ile aramda bir kargo şirketi var elime ulaşınca telefonu sadece konuşmak için kullanırım . Birazda oyun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 16, 2014 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Hoşgeldiniz. Sipariş verdiğiniz kamera marka ve modelini öğrenebilir miyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Akçelik 3 Temmuz 16, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Hoşbulduk ümit bey d7000 kit sipariş verdim. Nasıl olsa d7100 de alsam satıcam diye bütçeyi fazla zorlamayıp lens takviyesi yapmayı düşündüm . 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alpay çırpan 2 Temmuz 16, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi d7000 e bir türlü ben sahip olamadım hadi hayırlısı size de hayırlı olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Akçelik 3 Temmuz 16, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Bazen gözü karartıp hızlı bir giriş yapmak gerekiyormuş iyi dilekleriniz için teşekkürler . Konuyu gören arkadaşlardan hocalardan ricam 500px hesabımdaki fotoğraflara genel bir değerlendirme yapmaları ve bana makinamı ne yönde kullanmam gerektiğini söylemeleri saygılar .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anna T. 14 Temmuz 16, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Merhabalar. Telefonla olsa da baya iyi kareleri yakalamışsınız. Artık yeni kameranız gelsin de yeni güzel fotoğraflarınızı görelim. Işığınız bol olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Akçelik 3 Temmuz 16, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 16, 2014 gönderildi Çok teşekkür ederim değerli fikirlerinizi paylaştığınız için umarım dediğiniz gibi olur ve makina ile de aynı bakış açısını sürdürürüm 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Ertem 22 Temmuz 22, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 22, 2014 gönderildi Hoşgeldin kadir iyi fotumlar dileğiyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Akçelik 3 Temmuz 22, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 22, 2014 gönderildi Hoşgeldin kadir iyi fotumlar dileğiyle..Teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın