Mustafa İleri 6 Oluşturuldu: Temmuz 23, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Temmuz 23, 2014 Yenı bır lens aldım af s 50mm 1/4 uzerınde M/A ve M modu var benım bıldığım af ve mf pekı bu MA ne oluyor hem manuel hem otomatık netleme aynı moddamı yanı o zaman m yı neden duşunmuşler d7100 de kullanıyorum bılgısı olan varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Simurg Digital 7 Temmuz 23, 2014 gönderildi Paylaş Temmuz 23, 2014 gönderildi M/A Manuel ayarlanabilen otomatik fokus diyebiliriz. M ye aldiginizda ayari tamamen siz yaparsiniz. M/A ya aldiginizda otomatik fokus yapar fakat sizin fokusa müdahele etmenize izin verir. AF / M özelikkli lenslerde AF ye aldignizda müdahele edemiyorsunuz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Temmuz 23, 2014 gönderildi Forum Editörü Paylaş Temmuz 23, 2014 gönderildi Yenı bır lens aldım af s 50mm 1/4 uzerınde M/A ve M modu var benım bıldığım af ve mf pekı bu MA ne oluyor hem manuel hem otomatık netleme aynı moddamı yanı o zaman m yı neden duşunmuşler d7100 de kullanıyorum bılgısı olan varmıMustafa Bey,Kamera otomatik netlik yaparken, gerektiği durumlarda kameranın netliğine, elinizle müdahale edebilirsiniz. İşte bu gibi durumlar için MA geliştirilmiştir. Bilginize, 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa İleri 6 Temmuz 23, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 23, 2014 gönderildi Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın