Mustafa İleri Oluşturuldu: Temmuz 23, 2014 Oluşturuldu: Temmuz 23, 2014 Yenı bır lens aldım af s 50mm 1/4 uzerınde M/A ve M modu var benım bıldığım af ve mf pekı bu MA ne oluyor hem manuel hem otomatık netleme aynı moddamı yanı o zaman m yı neden duşunmuşler d7100 de kullanıyorum bılgısı olan varmı Alıntı
Simurg Digital Temmuz 23, 2014 gönderildi Temmuz 23, 2014 gönderildi M/A Manuel ayarlanabilen otomatik fokus diyebiliriz. M ye aldiginizda ayari tamamen siz yaparsiniz. M/A ya aldiginizda otomatik fokus yapar fakat sizin fokusa müdahele etmenize izin verir. AF / M özelikkli lenslerde AF ye aldignizda müdahele edemiyorsunuz. 1 Alıntı
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN Temmuz 23, 2014 gönderildi Forum Editörü Temmuz 23, 2014 gönderildi Yenı bır lens aldım af s 50mm 1/4 uzerınde M/A ve M modu var benım bıldığım af ve mf pekı bu MA ne oluyor hem manuel hem otomatık netleme aynı moddamı yanı o zaman m yı neden duşunmuşler d7100 de kullanıyorum bılgısı olan varmıMustafa Bey,Kamera otomatik netlik yaparken, gerektiği durumlarda kameranın netliğine, elinizle müdahale edebilirsiniz. İşte bu gibi durumlar için MA geliştirilmiştir. Bilginize, 1 Alıntı
Mustafa İleri Temmuz 23, 2014 gönderildi Yazar Temmuz 23, 2014 gönderildi Çok teşekkür ederim yardımcı oldunuz Alıntı
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın