oğuz topçu 0 Oluşturuldu: Ağustos 2, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 2, 2014 sayın arkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım ve fotoğrafçılığa yeni başladım sormak istediğim çok önemli bir konu var. Yeni aldığım nikon d 3200 marka fotoğraf makinemle birlikte kit olarak gelen nikon af-s 18-105 mm vr lensin netleme halkasını sonuna kadar çevirdiğimde biraz zorladığımda tam tur döndürebiliyorum sizce bu normal mi bütün lenslerde böylemi yoksa lensim arızalı mı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim konu acil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ağustos 2, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2014 gönderildi Lensin arızalı değil bu normal bir durum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz topçu 0 Ağustos 2, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 2, 2014 gönderildi cabir abi sağol ne zamandır konu kafamı kurcalıyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anna T. 14 Ağustos 2, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 2, 2014 gönderildi Hoş geldiniz. Işığınız bol olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz topçu 0 Ağustos 3, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 3, 2014 gönderildi hosbulduk sizinde isiginiz bol olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın