alpay çırpan 2 Oluşturuldu: Ağustos 14, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 14, 2014 abilerim hocalarım elimde donence için 30 sn yelik 60 adet fotograf var . startrail programı ile birleştirecektim fakat fotograflar raw oldugu için olmadı. bu teknikle ilgilenenler hangi programları kullanıyorlar acaba . psd de bi çılgınlık yapıp hdr yapıyım dedim program kapandı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anna T. 14 Ağustos 15, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2014 gönderildi Ben raw olarak çekiyorum, sonra jpg formatına çevirince Startrais ile birleştiriyorum. Nikon Capture NX programını kullanıyorsanız fotoğrafları tek tek jpg olarak saklamak zorunda değilsiniz, istediğiniz kareleri seçip hepsini birden çevirebilirsiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alpay çırpan 2 Ağustos 15, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 15, 2014 gönderildi o kadar fotografı tek seferde nikon capture de mi ceviriyorsunuz jpeg e yoksa baska bi programlamı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 15, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2014 gönderildi viewNX hatta Camera RAW bile toplu dönüşüm yapar...Gerçi ben Camera RAW'ı severim ama RAW görüntüleme yeteneği olan programların %90'ı toplu dönüştürme de yapabiliyor artık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anna T. 14 Ağustos 15, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 15, 2014 gönderildi o kadar fotografı tek seferde nikon capture de mi ceviriyorsunuz jpeg e yoksa baska bi programlamı ?Evet Nikon Capture NX 2'de çeviriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın