B.Cem BOZBAŞ 66 Oluşturuldu: Ağustos 17, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 17, 2014 Nişan çekimi için İzmir'de olacağım yakın zamanda. Karşıyaka'ya çok uzak olmayan ve çeşitliliğin olacağı mekanları önerebilirmisiniz. Tercihim tek mekan yerine 3-4 farklı mekanda çekim yapabilmek. O yüzden söyleyeceğiniz mekanların konumları, mesafeleri benim için çok önemli. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ağustos 17, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 17, 2014 gönderildi Yakın demişsiniz ama şu ara Alaçatı revaşta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ağustos 18, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 18, 2014 gönderildi Havagazı nasıl bir yer çeşitlilik açısından? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Ağustos 19, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 19, 2014 gönderildi Denizdeki güneşe karşı fotoğraf çekmeyi seviyorum. Ama İstanbul'da ancak kış aylarında buna fırsat oluyor, yazın öğleden sonra güneşin konumu uygun olmuyor. Sanırım İzmir'in güneyinde bu şans var ama. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgur 1 Ağustos 19, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 19, 2014 gönderildi Havagazı fabrikası şu sıralar gelin çekimi yapanların ilk adresi diyebilirim gidin bence çeşitliliği pek yok aslında biraz kısıtlı ama yinede gitmeye değer. sakin,huzur verici bir yer.Hemen yakınında bulunan tarihi Alsancak Garı var.(Fuar alanı)Kültürpark'ta çok uygun bir yerdir.Kordon, inciraltı, tabi birde Tarihi Asansör var burda çekime izin veriyorlarmı bilmiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Ağustos 25, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 25, 2014 gönderildi Havagazı fabrikası şu sıralar gelin çekimi yapanların ilk adresi diyebilirim gidin bence çeşitliliği pek yok aslında biraz kısıtlı ama yinede gitmeye değer. sakin,huzur verici bir yer.Hemen yakınında bulunan tarihi Alsancak Garı var.(Fuar alanı)Kültürpark'ta çok uygun bir yerdir.Kordon, inciraltı, tabi birde Tarihi AsansÖr var burda çekime izin veriyorlarmı bilmiyorum.Bu alanlarda çekim için bir ücret istiyorlar mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Ağustos 25, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 25, 2014 gönderildi Fuar dönemi açılıyor belki giriş 2-3 TL dir. Diğerleri ücretsiz. Konak'ta saat kulesi, kızlarağazı var. Kemeraltında baya bir yerler bulabilirsiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ozgur 1 Ağustos 25, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 25, 2014 gönderildi Bu alanlarda çekim için bir ücret istiyorlar mı?Kesin birşey bilmiyorum ama, tarihi asansör dışında diğer yerlerin ücret talep ettiklerini zannetmiyorum. Bende kendim buralarda gelin damat olmasada fotograf çektim kimse gelipte yassak kardeşim yassak dediği olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Eylül 9, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 9, 2014 gönderildi Öneriler için teşekkürler çekim karşıyaka sahilinde oldu çokta güzel oldu. Tekrardan teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Tekinşen 8 Eylül 9, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 9, 2014 gönderildi Bostanlı açıkhava tiyatrosu ve çevresi günbatımınına yakın saatlerde güzeldir. Çekim bitmiş ama bir sonrakine fikir olsun. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın