İçeriğe git

Nikon ayna duşmesi


İBRAHİM FATİH

Recommended Posts

Nikon d7000 aldim. 60. gununde 4000 shutterda ayna dustu ve perdenin arasina sıkışip sensörü çizmiş. Garantiye gonderdim, bana 1.700tl masraf çıkardılar. Servisle gorustum. Makinayi dusme ve benzeri darp olmadigini, seri çekim modunda iken 8000 enst 1.shutter bastigimda yavaş yavaş çekti 2.sinde vizore siyah bi goruntu indi, üst lcd ekranina eror verdi. Aynen bu sekilde yetkili servise durumu anlattim... Yarin istanbul ile gorusecek, bana geri donus yapacak. Garanti dışı derlerse ne yapmaliyim... İlginize tesekkurler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sakın geri adım atma. Ayna düşmesi kullanıcı hatası olamaz. Servis sorunu kabul etmezse Nikon Türkiye temsilcisine e-posta at ve ara (ikisini de yap). Oradan da sorun çözülmezse Nikon Avrupa'ya bildir derdini: www.europe-nikon.com/en_GB/footers/contacts.page?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.