Bekar Aydın 1 Oluşturuldu: Ağustos 22, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 22, 2014 Merhaba Arkadaşlar, Zamanınız müsaitse, sizlere 2 sorum var,cevaplarınızı rica ederim.1,Geçtiğimiz yıl, yanı 13 Eylül 2013 te,İstanbul'dan NikonD600 aldım. Güncelleme gerekiyor mu?2- AF (39 netleme noktası falan) Noktalarını LCD ekranda görüyorum ama vizörde göremiyorum. Tabii ki öğrenmek için değişik ayarları denemek, fotoğraflar çekmek gerekiyor. Ne yaptımsa olmadıMakineyi yeni aldığımda görebiliyorum.. Format attım.Fabrıka ayarlarına döndüm vb olmadı olmadı... Sizin öneriniz ne olacak? Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 22, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 22, 2014 gönderildi 1- Update varsa yükleyin.2- Vizörde 39 noktayıda göremezsiniz. Netlediğiniz nokta yada netlenen noktalar gösterilir sadece. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ağustos 22, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 22, 2014 gönderildi Özelleştirilebilir ayarlardan "AF point illumination" seçeneğini "Açık" hale getir. Ayarın Türkçe'sini unuttum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekar Aydın 1 Ağustos 23, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 23, 2014 gönderildi Ertan ve Gökhan beylere tşk ederim. Malesef, olmadı:Denemediğim tuş,ayar,format, orjinal ayarlara dönme... Olmadı, olmadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ağustos 23, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 23, 2014 gönderildi AF düğmesi AF-S' de mi mesela? O dügmeye basıp ön (ya da arka) tekerleği çevirince odak noktaları yanıyor mu? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekar Aydın 1 Ağustos 23, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 23, 2014 gönderildi Merhaba Ertan Bey,Benim makine NikonD600, Lens ise 24-85mm AF Nikkor. İstanbul'dan aldım. Aldığım zaman vizördeki 39 veya 11 tane AF noktası da yanıyordu.Tabii ki öğremnek için tüm ayarları değiştirip fotoğraf çekmek gerekiyor.Ne olduğunu anlamadım, hatta ne zaman bu hatayı verdiğinide bilmiyorum. Şu anda, vizörde tek bir nokta var.Yukarıda sorduğunuz, ana ayar veya diğer tekerleği çevirince o tek nokta yanmıyor.Sadece denklanşöre basınca yanıyor. Fotoğraf, video çekimlerinde 1 problem yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ağustos 23, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 23, 2014 gönderildi Makinenin önündeki AF düğmesine basıp çevirmen lazım tekerleği. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın