Oğuzhan Yıldız 0 Oluşturuldu: Ağustos 28, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ağustos 28, 2014 Selamunaleyküm merhabalar. Bugün 2. el Nikon D3100 aldım daha 4990 shutterda. Çok temiz bi makina Çiziği dahi yok. Makinaya bi Çanta almak istiyorum. Ve Çanta yanında hand grip diye bi aparat veriyorlar. Daha önce kullanan varmı ihtiyÇ duydunuzmu ? Yoksa gereksiz mi boşa almıyım mı ? Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ağustos 29, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 29, 2014 gönderildi Muhtemelen şu aletten bahsediyorsun.Yani olsada olur, olmasada olur bişey. 3-5TL ye veriyorsa al lazım olur. Şöyleki ben D700 kullanıyorum hayli ağır. ÜstÜne ekstra lens takınca boynuma asmak bir sÜre sonra işgenceye dönÜşÜyor.O sebepten genelde hep elimde tutarım kamerayı (yada tutardım, şimdi omuz askısı aldım).D3100 her ne kadar çok ağır olmasada yinede elde tutmak boynunda, sabit durmayan 1.5kg lık alet edavat ile dolaşmaktan daha iyidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Yıldız 0 Ağustos 29, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ağustos 29, 2014 gönderildi Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ağustos 30, 2014 gönderildi Paylaş Ağustos 30, 2014 gönderildi ben bir ara heves edip almıştı. makineyi askısız kullanmayı seviyorum. bu aparat makineyi direk ele bağladığı için, iki elinizi kullanmabız gereken durumlarda sıkıntı yaratabiliyor. belki makinenin elinizden kayıp düşebileceği ortamlarda (konserlerde, balkondan sarkıp manzara çektiğinizde vs.) kullanılması mantıklı olabilir. Ama gündelik kullanımlarda pek de rahat bir şey değilmiş gibi geldi bana.çantanın yanında ekstradan gelen bir firma güzelliği olduğu için, beleş sirke baldan tatlıdır prensibi geçerli elbette... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Eylül 3, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 3, 2014 gönderildi ücretsiznveriliyorsa neden alınmasın ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın