doğukan küçükkısa 0 Oluşturuldu: Eylül 4, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 4, 2014 Öncelikle merhabalar,Yaklaşık olarak 3 yıldır fotoğraf çekiyorum. Genelde düğün çekimi yapıyorum. Dış çekim yaparken zorlanmaya başladım tepe flaş yeterli olmuyor artık. Strobist tekniğini denemek istiyorum. Ama ekipman konusunda sıkıntım var. Elimdeki ekipmanlar :Nikon D90 Yn560 flaş18-105 50mm ve70-300 lens.Şemsiye tetikleyici softbox reflektÖr vs. ekipman hakkında yardımcı olursanız sevinirim.İyi fotoğraflar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin YILMAZ 1 Eylül 5, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 5, 2014 gönderildi Rf-603 tetikleyici ile aynı seti kullandım. 70-300 yerine 70-200 sigma os. vardı fark olarak ...Birke 18-105 cok kalitesi bir lens. keskinlik caonun 24-70f2,8 ile aynı diyebilirim. eklstra olarak tek flaş asla yetmez.Tek softbox tek ışık ayagı olabilir ama tek flaş yeterli gelmez. Rf-603 sorunsuz tetikleme yapıyor pil ömrüde cok iyi. mesafede cok cok iyi. Potix yada başka marka alma derim. Ha yok Maddiyat benmim için önemsiz iyi bir tetikleyici almalıyım diyorsan Pockert vizrt şart Hadi kolay gelsin... Tetikleyiciler TTL ölcümü yapmaz benden söylemesi. fulmanuel kullanmalısın.Benim Nikon D90+18-105+50mm+70-200 ile yapıgım cekimlerin hepsi www.yilmaz.tc den bakabilirsin saygılar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doğukan küçükkısa 0 Eylül 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 6, 2014 gönderildi bi tane daha flash alıcam zaten yn560 işimi oldukça görecektir diye tahmin ediyorum. softbox ve şemsiye çeşitlerinde kararsızım. Sizin kullandığınız set dahilinde neler var.softbox semsiye ayaklar tetikleyici reflektör seçimi nasıl yapılmalıdır. yardımcı olursanız sevınırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doğukan küçükkısa 0 Eylül 9, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 9, 2014 gönderildi güncel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın