Eren BUTUR 0 Oluşturuldu: Eylül 11, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 11, 2014 Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba aranıza yeni katıldım ve fotoğraf işinde de taze sayılırım.Sormak istediğim şöyle bir soru var. D3200 fotoğraf makinem için 50mm 1.8g lens almayı düşünüyorum. Sıfırı benim için biraz pahalı, yurt dışından getirme imkanım var fakat bunun için birkaç ay beklemem gerekiyor.Türkiye sınırları içerisinde 2. el bir kaç tane buldum. Fakat alırken nelere dikkat etmem gerekir. Titiz bir kullanım olup olmadığını hangi püf noktalardan anlarım. Bilgi ve tecrübelerinizi rica ederim.İyi forumlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Eylül 12, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 12, 2014 gönderildi Çok fazla yapılacak bişey yok. Ön ve arka optik kısımları kontrol edin toz, iz, leke bişey varmı diye.Sonrasında kameranıza takın f1.8 den F16 ya kadar tek tek fotoğraf Çekin. Mekanizmada herhangi bir takılma, yada farklı bir ses Çıkıyormu ona bakın.Onun dışında yapacağınız Çok bişey yok.Öyle dışında iz var, burasında leke var diyen ilanlarla hiÇ ilgilenmeyin. 50mm lensler her daim bulunacak lensler gidip kirlisine sorunlusuna para vermeyin boşuna. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren BUTUR 0 Eylül 15, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 15, 2014 gönderildi Yardımınız için teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alacağım, iyi çalışmalar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın