bocek4884 0 Oluşturuldu: Eylül 14, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 14, 2014 Arkadaşlar yeni başlayanlar a tavsiyeleriniz nelerdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Eylül 14, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 14, 2014 gönderildi Tavsiye 1: Daha açık sorular sormaları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Eylül 14, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 14, 2014 gönderildi Tavsiye 2: Kendilerini tanıtmalarını ve sahip olduğu bilgi seviyesini anlatmaları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alpay çırpan 2 Eylül 14, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 14, 2014 gönderildi Tavsiye 3 : daha çok fotograf cekmeli ve aklına takılanları sormalı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bocek4884 0 Eylül 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Eylül 14, 2014 gönderildi ) Arkadaşlar uğur ben. Forumla da ilk defa tanıştığım icin yazismayi da beceremedim hic bi bilgim yok fotoğraf la ilgili. Ama hedefim var! İyi bir düğün fotoğrafçısı olmayı kafaya koydum. Uzun bir süreçtir, kolay değildir vb. Bunları biliyorum ama kafaya koydum kacamaz. Bu yolda ilerlerken neler yapmalıyım. Ne tür ekipmanlar edinmeli, nasıl calismalar yapmaliyim. Elimdeki ekipmanlar: nikon d7000, parasol, 8gb hafıza karti. Kart okuyucu. Olan biten bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın