Burak Tepe 0 Oluşturuldu: Eylül 16, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Eylül 16, 2014 makina yurt dışından geldi. türkçe dil yok. ben nasıl bir cözüm bulacagım lütfen yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
B.Cem BOZBAŞ 66 Eylül 16, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 16, 2014 gönderildi Hangi model ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Eylül 17, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 17, 2014 gönderildi Çözümü yok, üzerinde ingilizce vardır mutlaka, mecburen bu dil ile idare edeceksin, japonca-Çince'den daha iyidir hiÇ olmazsa.Bu arada, acil bi durum varsa acil servise gidiniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Eylül 17, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 17, 2014 gönderildi Biryerlerden Türkçe kullanma kılavuzu bulursan iyi olur. Menü sıralaması değişmez nasıl olsa. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anna T. 14 Eylül 17, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 17, 2014 gönderildi Serviste yazılımı değiştirebilirler. Türkçe kullanım kılavuzunu da İnternet'ten bulabilirsiniz. Kolay gelsin. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Eylül 18, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 18, 2014 gönderildi Makina yurtdışından geldiği için birşey yapamazsın türkiye'de yani türkiye mümessili ona birşey yapmayacaktır. Belki bir ihtimal olarak ücret karşılıgı bir işlem yapabilir.Ancak herzaman söylüyorum cogu yazımdada yazdım Türkçe olsa bile kullanmayın ilgilizce kullanın cogu terimlerin kelimelerin TR karşılıgı yok ve bazen sacma cevirimler oluyor ve buda size cogu platformda yabancılaştırıyor. "O neydi bu ne demek ?" gibi durumlarda kalıyorsunuz. Biraz kurcalarsanız menüleri kolaylıkla ezberler ve terimleri ezberlemiş olursunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Eylül 22, 2014 gönderildi Paylaş Eylül 22, 2014 gönderildi makina yurt dışından geldi. türkçe dil yok. ben nasıl bir cözüm bulacagım lütfen yardım edinAşağıdaki firma ile bir görüşün;http://www.fototech.com.tr/yazilim-guencelleme.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın