İçeriğe git

Triggertrap

Recommended Posts

Daha önce forumda paylaşıldımı bilmiyorum. IOS ve Android destekli. Gayet güzel bir uygulama. Yok yok .. Nikon ve Canon gövdeler için kablo aparatı mevcut.

D810-800 vs.

41x978PKcjL._SY355_.jpg

https://www.flickr.c...ps/triggertrap/

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bende vardı.

Bir amatör için yeterli ve eğlenceli, bir prof. için vasat.

Titreşimdi, sesdi, ışıktı vs çok geç algılanıyor tepki süresi çok düşük.

Kamerada hareket halinde mesela fotoğraf çekme şeysi vardı heme su damlası düşmesi çekeyim düşüncesi uyandırıyor insanda ama telefonun kamerasının algılaması, onu iletmesi, vs derken damlalar üsküdarı geçmiş oluyor.

Gerçi fiyatına göre güzel cihaz ve yazılım falan güncelleştirmeler almış.

Sanırım biraz daha iyileşmiştir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bi dene bakalım abi belki yazılımı falan güncelleyince düzeltmişlerdir. Belki eskisi gibi geç tepki verme falan yoktur.

Eğer güzel dersen bende alırım tekrardan.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bi dene bakalım abi belki yazılımı falan güncelleyince düzeltmişlerdir. Belki eskisi gibi geç tepki verme falan yoktur.

Eğer güzel dersen bende alırım tekrardan.

Kablo kargoda geldi gelecek.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dün akşam Letonya maçını izlerken sıkıntıdan kafamda 41 tane çakal dolaşırken birden bu aklıma geldi.

1009453.jpg

Bende bu kablo var. Trigger yazılımı zaten ücretsiz dedim ben bunu çalıştırırım.

Ancak kablonun ucu 2,5mm olduğundan telefona olmuyor. Hemen benim hurdalığı araştırdım 2,5mm to 3,5mm çevirici buldum taktım olmadı.

Kamera bir iki atraksyon yaptı ama çalışmadı.

Ortadaki kutu yok, ordaki bir şeyin eksikliği vardı.

Daha önce kullandığım için aşağı yukarı o kutunun içinde hiç bişey olmadığını biliyordum.

Bugün acaba ne vardır, ne yoktur onun içinde, keşke o zaman açıp baksaydım derken buldum :D

diy-triggertrap-01.jpg

2 transistör 2 direnç işlem tamam.

50$ para vermeme gerek kalmadı. Kabloyu Alibaba dan 2-3$ gibi bir fiyata almıştım. Transistörleri 2TL ye alsam, dirençler zaten iş yerinde vardır.

Toplam 10TL masraf ile kurtarırım ben :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.