Nedim ERSAN 0 Oluşturuldu: Ekim 13, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 13, 2014 Arkadaşlar herkese merhaba, yurtdışından D3200 geldi menü sadece ingilizce ve çin ya da japonca Türkçe menü nereden ve nasıl yükleyebilirim. Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ekim 13, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 13, 2014 gönderildi Kendin yükleme şansın yok. Yetkili servis müdahale edebilir fakat o da yurtdışından gelen cihazlara bakarmı bilmiyorum. Türkçeye çevirmektense ingilizce olarak kullanmaya alışmaya çalış. Bazı terimlerin Türkçe'de tam karşılığı bulunmuyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedim ERSAN 0 Ekim 13, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 13, 2014 gönderildi Kendin yükleme şansın yok. Yetkili servis müdahale edebilir fakat o da yurtdışından gelen cihazlara bakarmı bilmiyorum. Türkçeye çevirmektense ingilizce olarak kullanmaya alışmaya çalış. Bazı terimlerin Türkçe'de tam karşılığı bulunmuyor.Teşekkür ederim sağolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın