mehmet erturk uludasdemir 1 Oluşturuldu: Ekim 13, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Ekim 13, 2014 Merhaba arkadaşlar, Nikon D90 makinemde bugün bir sorun ile karşılaştım. D90 ın shutter sesini ve hızını bilenleriniz vardır, makinemin shutter sesinde ve hızında bariz derecede bir yavaşlama meydana geldi, deklanşöre bastıktan 2-3 saniye sonra hantal bir şekilde tepki veriyor. Sorunumu çözmemde yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ekim 14, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Enstantene hızında bir düşme söz konusu olmasın? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet erturk uludasdemir 1 Ekim 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Enstantene hızında bir düşme söz konusu olmasın?Gokhan bey enstantene hizina da baktim ve tum ayarlari fabrika ayarlarina da cektim ama sonuc devam ediyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ekim 14, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Video gibi bişey çekip paylaşma şansınız olurmu? Sorunu daha iyi anlamış oluruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ekim 14, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Gokhan bey enstantene hizina da baktim ve tum ayarlari fabrika ayarlarina da cektim ama sonuc devam ediyor.Makinenizi hangi modda kullanıyorsunuz ? D5000 de ayarlarda bir seçenek mevcuttu tam adını hatırlamıyorum. perdenin yavaş açılıp kapanmasını sağlıyordu. öyle bir ayar aktifleştirmiş olabilir misiniz ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet erturk uludasdemir 1 Ekim 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Makinenizi hangi modda kullanıyorsunuz ? D5000 de ayarlarda bir seçenek mevcuttu tam adını hatırlamıyorum. perdenin yavaş açılıp kapanmasını sağlıyordu. öyle bir ayar aktifleştirmiş olabilir misiniz ?Makinayi her modda denedim fakat ayni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Ekim 14, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi hafıza kartını çıkarın yada başka bir hafıza kartı takıp öyle deneyin birde, olmadı yazılım güncellemesi yapıp deneyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Ekim 14, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Menüde garip bir özellik var, seri çekim yapmaya engel olan. Bir kere benimde başıma geldi nasıl oluyorsa o özellik açılmış yada kapanmış.Video görürsem o olay mı değil mi o zaman net bir yorum yapabileceğim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ekim 14, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi Eğer bahsettiğiniz şu şekikde bir gecikme ise Menüde seri çekim ayarları ile ilgili kısımda Q (sessiz mod) Seçilmiş olabilir. Eğer durum böyle ise Seri çekim veya tek kare çekim moduna getirerek düzeltebilirsiniz. Eğer bunun dışında bir sorun ise sizin bir video çekip göstermeniz daha sağlıklı yönlendirmeler için gerekli olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet erturk uludasdemir 1 Ekim 14, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 14, 2014 gönderildi ibrahim bey eklemiş oldugunuz videoya benzer sorunum video linki aşşagıdadır...http://youtu.be/Xvnt...eNeF8QPt4ARarXA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Ekim 15, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 15, 2014 gönderildi Aşağıdaki görsele göre işaretlediğim kısımda senin makinende nasıl bir ibare yer almakta ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 15, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 15, 2014 gönderildi Söylediğiniz sessiz mod D90 olmadını biliyorum ben son çıkan yeni modellerde öyle bir özelllik eklendi üstte menü bölümünde olur Q harfi ile gösterilir genellikle.Modlar ile ilgisi oldugunu düşünüyorum sanırım makinanız Selftimer modda ve 2 saniye gibi bir dilime ayarlı ibrahim beyin yolladıgı fotoğraf'da ne tür bir durum söz konusu şuan ?video'da ses yokmu bendemi sorun var ? ses'de önemli aslında perde sesine ayna sesine göre bir sorun varmı diye. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet erturk uludasdemir 1 Ekim 16, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 16, 2014 gönderildi SÖylediğiniz sessiz mod D90 olmadını biliyorum ben son çıkan yeni modellerde Öyle bir Özelllik eklendi üstte menü bÖlümünde olur Q harfi ile gÖsterilir genellikle.Modlar ile ilgisi oldugunu düşünüyorum sanırım makinanız Selftimer modda ve 2 saniye gibi bir dilime ayarlı ibrahim beyin yolladıgı fotoğraf'da ne tür bir durum sÖz konusu şuan ?video'da ses yokmu bendemi sorun var ? ses'de Önemli aslında perde sesine ayna sesine gÖre bir sorun varmı diye.kemal bey video linki http://youtu.be/fRTqw2cl1fI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet erturk uludasdemir 1 Ekim 16, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 16, 2014 gönderildi Bilgi ekrani paylastim sorunun hala neden oldugunu anlamadim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 16, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 16, 2014 gönderildi Ses'de herhangi bir problem yok gibi norm bir ses ancak gecikme standart bir gecikme yani aralarında fark yok hep aynı Custom Settings d10 buraya bakarmısın sen Exposure delay mode açık mı sende ? sanırım bundan dolayı yapar bunu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mehmet erturk uludasdemir 1 Ekim 16, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Ekim 16, 2014 gönderildi Dediklerinizi yaptim t esekkurler Kemal bey sorun cözüldü... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ekim 17, 2014 gönderildi Paylaş Ekim 17, 2014 gönderildi Rica ederim iyi kullanımlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın