Ramiz AKSOY 305 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Fatih Bey,Burdan yazayım...Firma Vatan bilgisayar a.şHer hafta sonu Cumartesi/pazar günü indirimi oluyorOran %25 ile %30 civarı değişiyor31 Aralık'ta kampanya varmış kaçırdımaçıkcası hem lens hem tablet ihtiyacım var.çektiğim fotoğrafları işlemek için almayı düşündüğüm model vardı4.1.2015 e kaldı..Düşündüğüm model 31.12.2014 de samsung galaxy tabs t800 10.5 inch olanı 799 tl den son gün satılmış...Kaçırdım ..ekran çözünürlüğü çok yüksek olduğu için foto işlemek için düşünmüştümApple ın 5,000 tl ye satılan büyük pc leri ile aynı çözünürlüğe sahip olduğu için bir arkadaşım önermişti2650*1600 pixel (yaklaşık 4,1K ediyor)Alırken hem bunu hem lensi beraber 10 taksit alacağımTabs'e Photoshop yükleyip kullanacağımAçıkcası ürünü henüz inceleme şansımda olmadıSaygılarMacit bey yanlış anlamayın ama tablet ile Raw işlenebileceğini sanmıyorum. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Fatih Bey,Burdan yazayım... Firma Vatan bilgisayar a.ş Her hafta sonu Cumartesi/pazar günü indirimi oluyorOran %25 ile %30 civarı değişiyor 31 Aralık'ta kampanya varmış kaçırdım açıkcası hem lens hem tablet ihtiyacım var.Çektiğim fotoğrafları işlemek için almayı düşündüğüm model vardı 4.1.2015 e kaldı..Düşündüğüm model 31.12.2014 de samsung galaxy tabs t800 10.5 inch olanı 799 tl den son gün satılmış...Kaçırdım ..ekran çözünürlüğü çok yüksek olduğu için foto işlemek için düşünmüştümApple ın 5,000 tl ye satılan büyük pc leri ile aynı çözünürlüğe sahip olduğu için bir arkadaşım önermişti2650*1600 pixel (yaklaşık 4,1K ediyor)Alırken hem bunu hem lensi beraber 10 taksit alacağım Tabs'e Photoshop yükleyip kullanacağım Açıkcası ürünü henüz inceleme şansımda olmadıSaygılarMacit Bey,Apple ile samsung tableti sadece ekranı ile kiyaslamanizi biraz yadırgadım.Zira tam anlamıyla biri ELMA diğeri armut.Ramiz Beye katılıyorum, Android platformunda Raw işlemek çok zor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Unal 48 Ocak 3, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2015 gönderildi Fatih Bey,Burdan yazayım...Firma Vatan bilgisayar a.şHer hafta sonu Cumartesi/pazar günü indirimi oluyorOran %25 ile %30 civarı değişiyorVatan uzun süredir bu indirimi bıraktı. hafta sonları artık %30'a "varan" diye indirim yapıyor, diğer teknoloji marketleri gibi bazı seçilmiş ürünlerde yapıyor. Diğerlerinden bir farkı kalmadı yani. Hatta diğerleri bazen seçilmiş ürünlerde %50 ya da %70'e "varan" da yapabiliyor. 31 Aralık da bir istisna yaptı mı takip etmedim ama dediğim gibi uzun süredir artık Vatan'da bu indirim yok. Fotoğrafçılık ürünlerinde ise, artık gördüğüm kadarıyla indirimde bile bilinen firmaların fiyatlarının üzerinde kalıyor. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Ocak 3, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 3, 2015 gönderildi Açıkcası bugün az inceledim menüleri Arap saçı gibi geldiKullanımı oldukça zor geldi Yalnız Ekranı kaliteli Ekran için fiyatı 400-500 tl ye düşünce alınabilir diye düşünüyorumiPad Ler kapalı kutu foto içeri atılmıyor Bunda 128 mb micto sd takılma imkanı varÇekilen fotolar Micro sd ye atılarak bakılabilir diye düşündüm. Ben 10*15 baskı aldığım için işime yarar diye düşündüm Normal pc çok yanıltıyor Raw işlenmiyorsada almak mantıklı görünmüyor Saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın