Oğuz Cesur 1 Oluşturuldu: Mart 1, 2011 Paylaş Oluşturuldu: Mart 1, 2011 Merhabalar.Nikon Nippon Kogaku 50mm f1.4 lensi d300 body ile kullanabilirmiyim? Kullanabilmem için gerekli olanlar nedir? Yardımcı olabilirmisiniz? İlgilenen herkese şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 1, 2011 gönderildi Paylaş Mart 1, 2011 gönderildi Merhabalar Oğuz bey Lens'i Takıp Kullanabılırsınız Ancak CPU(işlemcisiz) lens oldugu için eksi yönleri olacaktır.. Ama D300 Non-CPU Özelliği Olduğu için Lens'i takınıp pozometrenin çalışmasını sağlayabilirsin.Bir Mesajımda Benzer bir arkadaşımıza şöyle bir anlatım yapmıştım okursanı bir. saygılar sevgiler.. Anladım işte bahsettiginiz lensler işlemcisiz lens oldugunu içi non-cpu katagorisine gidiyor. Makına lens'ın hangi özelliklere sahip oldugunu (kaç mm veya F değerini) bilemedıgı ıcın calısmıyor. boyle lensleri kullanlabilmek için yani pozometreyi calıstırabılmek için Makınanızın lens'i manuel olarak tanıtabilme özellıgı sahip olması gerekıyor. Bu Özellik Dediginiz Gibi D5000 Yok. D200 D300 D700 ve üstü modellerde bunları ancak börebilirsiniz.. Üstteki Resimed Gördüğünüz gibi D200 Menüsüdür. Non-CPU menusunden lens'inizin açısını ve F degerını girerek makınaya takılı olan lens'ın ne oldugunu soylemiş oluyorsunuz..Varsa sormak istedıgınız birşey sorabilirsiniz..Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuz Cesur 1 Mart 1, 2011 gönderildi Yazar Paylaş Mart 1, 2011 gönderildi Yorumunuz için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Mart 1, 2011 gönderildi Paylaş Mart 1, 2011 gönderildi Ben Teşekkür ederim yardım edebildiysem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın