Turan Babacan 211 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi FF de 50mm gördükleri için dx de 50mm bu kadar popüler. çarpan hesabı yapınca 75mm ye denk gelecek. FF deki 50mm ye denk bir lens istiyor iseniz 35mm G yi tavsiye ederim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ümit kar 4 Nisan 8, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 8, 2015 gönderildi Uzun bir aradan sonra tekrar foruma girebilme imkanı buldum.Bilen ve kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.Portre çekimi için 35-50 mm arasında kaldım.tabi f1.8 vs f1.4 arasında da kaldım.Özellikle kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Nisan 8, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 8, 2015 gönderildi Bana sorarsan ki bütçende varsa 70-200 en iyisi potre için. Ama illa 35 ile 50 mm ile kaldıysan Gövdede de af motoru olduğu için 50 mm 1.4 d yada 50 mm 1.8 d alın. ama mangır çoksa G serisi ile çok uçuk bir fark var mı bişey diyemeyeceğim. 50 mm işinizi görecek. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ümit kar 4 Nisan 8, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Nisan 8, 2015 gönderildi Tesekkurler cevap icin.1.8 ile 1.4 afaki bir fark gorur muyuz peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
metin genç 0 Nisan 9, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 9, 2015 gönderildi http://www.capslock.com.tr/Nikon-D7100-18-140mm-Lens-Fotograf-Makinasi-CANTA-HEDIYELI,PR-16890.htmlsitede bu fiyata satılıyor bu konuda fikir verebilecek arkadaş var mı? güvenilir mi? almalımıyım sizce arkadaşlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Nisan 10, 2015 gönderildi Paylaş Nisan 10, 2015 gönderildi 1.8 ile 1.4 arasında para farkına değer diye bir yorum şimdiye kadar hiç okumadım. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ümit kar 4 Temmuz 6, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 6, 2015 gönderildi forumda gezinirken gözüme çarptı bu açtığım konu.bu makineyi (d7100) o kadar çok istiyordum ki bi zamanlar,baktım şimdi alalı neredeyse bir sene olmuş.vay be zaman ne kadar çabuk ilerliyor.ve şunu da anladım ki sen gerçekten sahih bir şekilde rabbinden istersen ve bunun içinde uğraşırsan,gönül verirsen rabbim veriyor.Umarım herkesin gönlünden ne geçiyorsa rabbim ona onu nasip etsin.Herkese İyi geceler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Temmuz 9, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 9, 2015 gönderildi forumda gezinirken gözüme çarptı bu açtığım konu.bu makineyi (d7100) o kadar çok istiyordum ki bi zamanlar,baktım şimdi alalı neredeyse bir sene olmuş.vay be zaman ne kadar çabuk ilerliyor.ve şunu da anladım ki sen gerçekten sahih bir şekilde rabbinden istersen ve bunun içinde uğraşırsan,gönül verirsen rabbim veriyor.Umarım herkesin gönlünden ne geçiyorsa rabbim ona onu nasip etsin.Herkese İyi geceleramin dualarınız için. ne güzel tespitler 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ümit kar 4 Temmuz 9, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Temmuz 9, 2015 gönderildi amin dualarınız için. ne güzel tespitlerinsan zaman içinde farkedemiyor mustafa bey.şöyle durup da arkanıza baktığınızda farkediyorsunuz nerelerden geçip nerelere ulaştığınızı.hayat işte... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Temmuz 13, 2015 gönderildi Paylaş Temmuz 13, 2015 gönderildi insan zaman içinde farkedemiyor mustafa bey.şöyle durup da arkanıza baktığınızda farkediyorsunuz nerelerden geçip nerelere ulaştığınızı.hayat işte...gerçekten de öyle ümit bey üstadım 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın