Gokhan KOCAOĞLU 4 Oluşturuldu: Kasım 19, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 19, 2014 Merhaba bir nikon d90 kullanıcısı olarak sigma 12 24mm lens almak istiyorum ileride d610 kullanmak istiyorum bu yüzdende hem dx hemde fx kullanabileceğim bir lens olmasını istiyorum sizce seçimim doğru mu yoksa başka bir lense yönelmelimiyim şimdiden çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ağbal 84 Kasım 19, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2014 gönderildi Bu konu ihtiyaçlarınızla doğru orantılı, D610 ile sigma 12-24 kullanıyorum. Müthiş bir açısı var. Size tavsiyem HSM II DG versiyonunu almanız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gokhan KOCAOĞLU 4 Kasım 19, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 19, 2014 gönderildi Teşekkürler d90 da sıkıntı yaşamayacağım bir lenstir umarım d610 a geçince daha güzel açılar verirse başkasına bakmayım o zaman birde hsm II farkı nedir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın