Doğan 230 Oluşturuldu: Kasım 19, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 19, 2014 Arkadaşlar düğün fotoğrafçılığı da yapmaya çalışıyoum. D700 yanına D810 aldım. her iki makiine ile çekim yapıp çekimlerime hız katmayı düşünüyorum.her iki makinemi üzerindeki lensler ve flaşlar ile taşıyabilecek kaliteli, konforlu, ve güvenli bir askı arıyorum.Fikir verebilirmisiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 19, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2014 gönderildi Ben kısa bir süre Çin taklitlerini kullandım, sonunda orjinalini almak zorunda kaldım, tamamen güvenirlilik:http://www.digitalstreet.nl/product_info.php?products_id=29843&google_ref&gclid=CjwKEAiAnLGjBRCk_I-y_4iAmB0SJADGjWWzAFgY1qwSwwvY7fV7rEUH-ktEpzGvnEUSxcwyQ126zxoC7Inw_wcB Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Kasım 19, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 19, 2014 gönderildi Mehmet bey hızır gibisiniz yine ama o bıyıkaltı gülüşüne bir anlam verir gibi oldum ama veremedim Bende bunu görmüştüm aslında hiç fikir alamasaydım direkt Carry Speed Double Pro MKII alacaktım.Peki memnunmusunuz genel anlamda ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 19, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 19, 2014 gönderildi FB sayfamda çalışma esnasında çekilmiş bi kaç kare mevcut, görmüşsünüzdür. Sağlamlık, güvenirlilik konusunda tek geçerim. Diğer çin taklitlerinde makinayı söküp takması daha bi hızlı o kadar. Bundaki vidalı sistem makinayı tak çıkar yaparken zaman istiyor. Başka bi şikayetim yok. İlla bu marka, bu model olacak diye bir kural yok tabii. Bizim meşhur Niko ve ekibinde TRT deki programlarında başka marka görüyorum. Sistem aynı, versiyonlar aşağı yukarı birbirinin aynı, K olarak bi logoları var hangi marka ise artık, onlar da tıpkı çin muadilleri gibi hızlı tak-çıkar sistemini kullanmışlar.Karar sizin.Gülüşümün sebebi peşim sıra gelmenizdir, ne güzel işte, gurur duyarım bir arkadaşımın seçimlerimi beğenip onun da tercih etmesinden. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Kasım 20, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2014 gönderildi Doğan bey merhabaMehmet beyin bahsetmiş olduğu ürünü bende kullanıyorum.Memnunum, iki makinayı da rahatlıkla kullanabiliyorum. İyikide almışımBenim aldığım yer http://www.klasfoto.com.tr/Carry-Speed-DOUBLE-PRO-MK-II-Ikili-Aski,PR-5865.html 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Kasım 20, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2014 gönderildi Mehmet abi örnek alınmayacak izinden gelinmeyecek gibi değilsin ki. Gerek tarzın gerek teknik bilgin. Her türlü birikiminle şu ana kadar tanıdığım kişiler arasında örnek alınacak tek kişisin diyebilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Kasım 20, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2014 gönderildi Always Mehmet abi :D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Kasım 20, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2014 gönderildi Doğan Bey D700'le D810'u karşılaştırınca ne diyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 20, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 20, 2014 gönderildi Ben söyliim, başta çok hoşuna gidecek, sonradan D700'ün daha az ışıklı ortamlardaki netlemedeki hız ve kararlılığını arıyacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Kasım 21, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 21, 2014 gönderildi Doğan Bey D700'le D810'u karşılaştırınca ne diyorsunuz?Henüz daha yeni D810 sahibi olduğum için çok net tespitlerim yok malesef ama ileriki zamanlarda illaki olacak, o zaman paylaşırım kısmetse. Ama şimdilik ilk olarak şunu söyleyebilirim 36mp lik bir fotoğraftan kesit alabilmek gibi bir rahatlığı var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Kasım 21, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 21, 2014 gönderildi Ben söyliim, başta çok hoşuna gidecek, sonradan D700'ün daha az ışıklı ortamlardaki netlemedeki hız ve kararlılığını arıyacak Mehmet bey diyorsa bir bildiği vardır, gerçi kendisinde d800 ve d3 var bildiğim kadarıyla ama her nekadar birbirine yakın makineler olsalar da bazı iyileştirmeler mevcut diyor Nikon. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Kasım 21, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2014 gönderildi Umarım iyileştirme vardır. Karanlık sahne sanatlarında isosundan memnun kaldım ama netleme hızı ve kararlılığı maalesef bir D3 olamadı.Bu arada, çift makinayla çalışma noktasında bel fıtığına dikkat. Ben 2 aydır çekiyorum, sanırım ufukta mecburi bir ameliyat var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Kasım 21, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 21, 2014 gönderildi Umarım iyileştirme vardır. Karanlık sahne sanatlarında isosundan memnun kaldım ama netleme hızı ve kararlılığı maalesef bir D3 olamadı.Bu arada, çift makinayla çalışma noktasında bel fıtığına dikkat. Ben 2 aydır çekiyorum, sanırım ufukta mecburi bir ameliyat var.Uyarı için teşekkürler, geçmiş olsun acil şifalar dilerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Kasım 21, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 21, 2014 gönderildi D810'da odaklama iyi oldu diyorlardı ondan sordum aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Kasım 21, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 21, 2014 gönderildi D810'da odaklama iyi oldu diyorlardı ondan sordum aslında.D700 den geri kaldığını hisssetmedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Aralık 2, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 2, 2014 gönderildi Ben kısa bir süre Çin taklitlerini kullandım, sonunda orjinalini almak zorunda kaldım, tamamen güvenirlilik:http://www.digitalst...126zxoC7Inw_wcBMehmet hocam bu ürünü sipariş verdim, ama bazı kullanıcılar klipslerinde tasarım hatası olduğu iÇin üretimden kalktığını söylüyor o bahsettikleri bu ürünmü yoksa başka bir ürün mü bilginiz varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 2, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 2, 2014 gönderildi Bilgim yok, 3 yıla yakın bir süredir kullanıyorum, bi anormallik hissetmedim. Hatta TR deki bir dostuma ekstar bağlantı noktası yaptırdım, haricen alsam 50 doları buluyordu, bu ürünü ekstra lenslere takılı vaziyette bırakıyorum, daha hızlı değişim imkanı oluyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Aralık 6, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 6, 2014 gönderildi Bilgim yok, 3 yıla yakın bir süredir kullanıyorum, bi anormallik hissetmedim. Hatta TR deki bir dostuma ekstar bağlantı noktası yaptırdım, haricen alsam 50 doları buluyordu, bu ürünü ekstra lenslere takılı vaziyette bırakıyorum, daha hızlı değişim imkanı oluyor.ürün elime geçti. Klips yerleri plastik yapılmış sıkıntı çıkarmıyordur sanırım. Bana pek fazla güven vermedi o yüzden sordum. Gerçi Mehmet hocam 3 yıldır kullanıyormuş sorunsuz.Tek makine kullanmak için tek askılık olarak ta kullanılıyor hiç denedinizmi nasıl? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Aralık 6, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 6, 2014 gönderildi Benim kullandığım model tek askılık olarak kullanılırsa ağırlık tek yöne biniyor ve dengesizlik rahatsız edici oluyor. Başka bir model olarak tek askılı tipi var zaten. Olmazsa boş kalan diğer tarafa bir 70-200 veya başka bir şey bağlanabilir.Palstik kilpsler diğer çin muadillerine göre oldukça sert ve sağlam. Yaklaşık 3 yıl oldu, bir tarafta D3+24-70, diğer tarafta 70-200+kah D300, kah D300s, kah D800 olarak kullanıyorum. Bu ağırlıktan kırılmadıysa bundan fazlasını da zaten kullanmayız. Bu ürünü Amerika'da sattılar, o ülkede bu ürünün kopmasıyla zarar görecek ekipmanlar için kanuni yaptırımları düşünemiyorum bile. Kullanım kılavuzlarına öyle maddeler ekliyorlar ki en küçük bir boşlukta Amerikalı sizi mahkemeye verip tazminat alabiliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Ocak 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi ÜrÜnÜ tek askılı olarak denedim fakat pek rahat değildi açıkçası bende kendi orjinal askılığına geri döndÜm. Tek askılık olarak kullanılabilen rahat ve gÜvenli bir model önerisi olarak ne olabilir, yoksa makinelerin orjinal askılığı ilemi devam etmeli? D810 + grip + flaş + 70-200 VR II gibi bir ekipmanı taşıyabilecek yapıda olan marka model askılık ne olabilir mesela? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ocak 29, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi ÜrÜnÜ tek askılı olarak denedim fakat pek rahat değildi açıkçası bende kendi orjinal askılığına geri döndÜm. Tek askılık olarak kullanılabilen rahat ve gÜvenli bir model önerisi olarak ne olabilir, yoksa makinelerin orjinal askılığı ilemi devam etmeli? D810 + grip + flaş + 70-200 VR II gibi bir ekipmanı taşıyabilecek yapıda olan marka model askılık ne olabilir mesela?Böyle birisi var özel askılık yapanhttps://www.facebook.com/moccleather?fref=tsAskılığın Üzerine isminizi ve logonuzuda işleyebiliyor siyah ve kahverengi iki renk seçeneği de var ben yaptırmayı dÜşÜnÜyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 29, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi Aynı sistem satın aldığınız markada zaten vardı. Bu askılığı çift makina amaçlı aldığınızı düşünmüştüm; eğer tek makina ise bu modeli değil de diğer "tek makinalık" birkaç modelden birini satın alabilirdiniz. Sistem tıpkı Ramiz'in işaret ettiği üründekiyle aynı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Ocak 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi Yok aslında çift makinelik için almıştım ama acaba tek makinelik olarak günübirlik kullanımlarda nasıl olur diye bakayım dedim. Dediğiniz ürünü bir inceleyim bakalım nasılmış.Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Ocak 29, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi Doğan bey çift makinelik askıyı kullanıyorum.Ayrıca dediğiniz gibi günü birlik kullanımlarda çok rahat kullanıyorum. Yalnız tek kullanımda askıları çıkartıp tekli pozisyona getiriyorum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan 230 Ocak 30, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 30, 2015 gönderildi Doğan bey çift makinelik askıyı kullanıyorum.Ayrıca dediğiniz gibi günü birlik kullanımlarda çok rahat kullanıyorum. Yalnız tek kullanımda askıları çıkartıp tekli pozisyona getiriyorum.Bende tekli olarak denedim ama rahat edemedim, objektifin gövdesi bacaklarımın yanına sürttünce deforme olabileceğini düşündüm bu hoşuma gitmedi, alışma süreci gerekiyor sanırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın