Turan Babacan 211 Oluşturuldu: Kasım 27, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Kasım 27, 2014 İlk kez alacağım ve tecrübem yok. Dergi ve internetten edindiğim kadarıyla bir bilgi var elimde. Net üzerinden siparişi geçiyordum. Bilen ustalara bir sorayım işin aslı astarı nedir? Doğru bir şey mi yapıyorum yanlış bir şey mi? Manzara, mimari gibi çekimlerde kullanacam.Cokin P serisi tutucu, 2 lensimde 52mm ve 50mm 1.8D düşünüyorum ilerde bu yüzden sadece 52mm ring alacam. Bu iki parça 49 TL bir fiyata gelecek. Grad Filre olarak 0.6x 2 stopluk kare filtreND olarakta 2 ve 4 stopluk kare filtre almacağım.Başlanğıçta bu kombinasyon iyimidir. Farklı tavsiyeleriniz var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Kasım 27, 2014 gönderildi Paylaş Kasım 27, 2014 gönderildi Filtreler ile ilgili bu linki incelehttp://www.kameraarkasi.org/filtreler/objektif/gecirme.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Kasım 27, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Kasım 27, 2014 gönderildi ND olarakta 2 ve 4 stopluk kare filtre alacağım. *Küçük bir yanlışlık olmuş. ^^ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın