pnaref 3 Oluşturuldu: Aralık 7, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 7, 2014 Raw formatı ile jpeg arasında çok fark varmı yani raw ne zaman çok gerekli olur? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Aralık 7, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 7, 2014 gönderildi Burada yazılacak pekçok cevap zaten verildi. Bence önce bir Google araması yap, sonra orada anlamadıklarını sor burada. Yanlış anlama lütfen, kötü niyetli söylemiyorum bunu. 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Aralık 7, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 7, 2014 gönderildi Cevap: Ertan abinin aynısı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Aralık 7, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 7, 2014 gönderildi Cevap:gökhanın aynısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnaref 3 Aralık 7, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 7, 2014 gönderildi Ben zaten forumda aradım bişey göremedim yok demiyorum ben göremedim zaten yeniyim bişey bilmiyorum sürekli bişey sorduğumda böyle tepkilerle karşılaşıyorum daha öncede fotoğraf formatları ile ilgili birçok şeye baktım kitaplar okudum ama tam olarak ne zaman kullanmam gerektiğini anlamadım teşekkür ederim yinede 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Aralık 7, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 7, 2014 gönderildi Aradaki fark: İyi bir aşçıysan malzemeleri alır, kendin güzel bir yemek yaparsın. Yemeğe hem sen hem de yemeği gören ve tadanlar hayran olur. Bu RAW formatıdır. Yemek yapmayı bilmiyorsan köşedeki lokantada ne çıkarsa iyi- kötü onu yersin bu da JPEG formatıdır. Afiyet olsun 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Aralık 7, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 7, 2014 gönderildi Forumda değil de Google amcaya sor bence "raw ile jpeg arasındaki fark" arat bulursun birçok konu. Anlatmak uzun olduğu için diyorum, yani 2 cümleyle anlatılacak birşey değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnaref 3 Aralık 8, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi Tamam anladım ben sizi ben kendimi yanlış ifade ettim raw ile jpeg arasındaki farkı zaten biliyorumda tek cümlelik hani acaba öyle çekmezsem kötü olurmu diye aklıma takıldı profesyonel insanların bu konudaki fikrini merak ettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Aralık 8, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi Zülfü Beyin cevabına ilave olarak bu tablo var ama bu tabloda bile raw yok. Kaynak Fotografium. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail tozan 20 Aralık 8, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi Aradaki fark: İyi bir aşçıysan malzemeleri alır, kendin güzel bir yemek yaparsın. Yemeğe hem sen hem de yemeği gören ve tadanlar hayran olur. Bu RAW formatıdır. Yemek yapmayı bilmiyorsan köşedeki lokantada ne çıkarsa iyi- kötü onu yersin bu da JPEG formatıdır. Afiyet olsun çok güzel bi cevap olmuşSelamlar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın