İçeriğe git

Recommended Posts

gönderildi

Burada yazılacak pekçok cevap zaten verildi. Bence önce bir Google araması yap, sonra orada anlamadıklarını sor burada. Yanlış anlama lütfen, kötü niyetli söylemiyorum bunu.

gönderildi

Ben zaten forumda aradım bişey göremedim yok demiyorum ben göremedim zaten yeniyim bişey bilmiyorum sürekli bişey sorduğumda böyle tepkilerle karşılaşıyorum daha öncede fotoğraf formatları ile ilgili birçok şeye baktım kitaplar okudum ama tam olarak ne zaman kullanmam gerektiğini anlamadım teşekkür ederim yinede

gönderildi

Aradaki fark: İyi bir aşçıysan malzemeleri alır, kendin güzel bir yemek yaparsın. Yemeğe hem sen hem de yemeği gören ve tadanlar hayran olur. Bu RAW formatıdır. Yemek yapmayı bilmiyorsan köşedeki lokantada ne çıkarsa iyi- kötü onu yersin bu da JPEG formatıdır. Afiyet olsun :)

gönderildi

Forumda değil de Google amcaya sor bence :)

"raw ile jpeg arasındaki fark" arat bulursun birçok konu. Anlatmak uzun olduğu için diyorum, yani 2 cümleyle anlatılacak birşey değil.

gönderildi

Tamam anladım ben sizi ben kendimi yanlış ifade ettim raw ile jpeg arasındaki farkı zaten biliyorumda tek cümlelik hani acaba öyle çekmezsem kötü olurmu diye aklıma takıldı profesyonel insanların bu konudaki fikrini merak ettim :)

gönderildi

Aradaki fark: İyi bir aşçıysan malzemeleri alır, kendin güzel bir yemek yaparsın. Yemeğe hem sen hem de yemeği gören ve tadanlar hayran olur. Bu RAW formatıdır. Yemek yapmayı bilmiyorsan köşedeki lokantada ne çıkarsa iyi- kötü onu yersin bu da JPEG formatıdır. Afiyet olsun :)

çok güzel bi cevap olmuş

Selamlar.

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.