mesut bozkurt 0 Oluşturuldu: Aralık 8, 2014 Paylaş Oluşturuldu: Aralık 8, 2014 Merhaba arkadaşlar babam bana nikon D5100 almış Pek kameradan anlamıyor. Ben Iso tuşunu nasıl başka tuşa atıycam ögretebilcek varmı ?Ben Iso tuşunu nasıl Başka tuşaatıycam ögretebilcek varmı ?Ben Iso tuşunu nasıl başka tuşa atıycam ögretebilcek varmı ?Ben Iso tuşunu nasıl başka tuşa atıycam ögretebilcek varmı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Aralık 8, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi Eğer böyle bir ayarlama yapma imkanın var ise bu mutlaka kullanım kılavuzunda yazıyordur diye düşünüyorum. Kullanma kılavuzunu okumanızı tavsiye ederim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Aralık 8, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 8, 2014 gönderildi Cevap1: Fn tuşuna atarsınız olur biter. ÖrnekCevap2: Fn tuşuna atarsınız olur biter. ÖrnekCevap3: Fn tuşuna atarsınız olur biter. Örnek 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mesut bozkurt 0 Aralık 9, 2014 gönderildi Yazar Paylaş Aralık 9, 2014 gönderildi Cevap1: Fn tuşuna atarsınız olur biter. ÖrnekCevap2: Fn tuşuna atarsınız olur biter. ÖrnekCevap3: Fn tuşuna atarsınız olur biter. ÖrnekEyvallahEyvallahEyvallahEyvallah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
De yedibin 21 Aralık 15, 2014 gönderildi Paylaş Aralık 15, 2014 gönderildi yankı mı var burda? bakim,feene tuşuuuu?feene tuuufeene 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirinceteraneler 24 Mart 22, 2015 gönderildi Paylaş Mart 22, 2015 gönderildi yankı mı var burda? bakim,feene tuşuuuu?feene tuuufeenesesli güldüm:) bende ne oluyor demedim değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 24, 2015 gönderildi Paylaş Mart 24, 2015 gönderildi Hayırdır. Valla ne güzel. Babanız size fotoğraf makinesi alabiliyor. Kıymetini biliniz. Ben bekar halimle kendime zor aldım. Allah babanın kazancını arttırsın. Sana Tam Kare bir gövde almayı da nasip etsin.Nasip etsinsip etsinetsinsin 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın