İçeriğe git

internetten nıkon hangı siteden alınır?


gkn 18

Recommended Posts

Herkese merhabalar

Eenim sorum sızce nıkon ınternetten hangı sıteden alınır?Bazı yorumlar okuyorum karfo garantısı belirtilmiş ama aslı çıkmamıs veya hepsiburada saglam denilmiş vs vs.Bu konuda düşünceleriniz nelerdir ne tavsiye edersiniz?güvenilir siteler neler?ayrıca yanında hangı hafıza kartı onerırısınız?

ilginize şimdiden tesekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

selamlar...

karfo garantili olsun istiyorsan... fotografium, klas foto, fotozeynep sitelerinden alabilirsin... özellikle fotozeynep ten lens, çanta, tripod alan biri olarak gayet iyiler...

garantisi olmasın yada distiribitör garantisi istiyorsan diğer tüm sitelerden alabilirsin... cazip shop, bedavashop gibi... n 11 de...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Şansına güveniyorsan paralel ithalat alıp paran cebinde kalır ama makine arızalanırsa karfo seni tanımaz garantisiz ürün gibi işlem yapar.Bu kadar gümrük ve başka vergiler çok olduğu için paralel ürünler çok daha uygun.Ayrıca hepsiburada,vatanbilgisayar da var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben ilk makinemi karfo garantili aldım... Hiç bir arıza yaşamadım

.. İkinci makinemi distribitör garntili aldım... Çok kolay arıza yapan cihazlat değiller... Karar senin...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 3 hafta sonra...

Paralel ithalat alabililirim dersen İstanbul bilişimde bir seçenek.Garantisini İstanbul Bilişim kendi bünyesinde sağlıyor.

Hafıza kartı önerisi istemişsin bu konuda önerdiğim markalar; öncelikle Lexar ve Sandisk. Bu markaların her türlü depolama araçlarını kullandım ve sorun yasamadım.512mblık eski flashlar sd ler hala çalışıyor.Sıvı teması olan ürünler bile gerekli dokunuşlardan sonra çalışıyor.(Anormal bir durum tabiki sıvı teması,küçük bir kaza) Ayrıca bir önerim de var.32gb kart almak yerine 16 yada 8likleri tercih edebilirsin.Eğer fotoğrafta kullanacaksan.Video çekeceğim dersen videoları bölmemek açısından büyük kart almanı öneririm.Ama fotoğraf için küçük depolama alanına sahip kartlar daha iyi benim gözümde.Kaybetme gibi durumlarda daha az kaybın olur.(Maddi olarak değil bilgi olarak :) ) Benim düşüncelerim bunlar.Anladığım kadarıyla yeni başlıyorsun aklına takılan her soruyu sorabilirsin.Buradan olsun özelden olsun.İyi günler.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.