İçeriğe git

d610 yn622 tetikleyici enstantane yükseltme sorunu?

Gokhan KOCAOĞLU

Recommended Posts

D610 da yn622 tetikleyici kullandığım takdirde enstantanenin yükselmedigini görüyorum bu makina ile alakalı bir özelliğin olmama durumumu yoksa menüden birşeyler yapmalımıyım şimdiden teşekkürler...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• Forum Editörü

D610 da yn622 tetikleyici kullandığım takdirde enstantanenin yükselmedigini görüyorum bu makina ile alakalı bir özelliğin olmama durumumu yoksa menüden birşeyler yapmalımıyım şimdiden teşekkürler...

Kastettiğiniz şey 1/200 üzeri yüksek enstantane değerleri ise makinenizde "e Basamaklama/Flaş" menüsünden "e1 Flaş Senkron Hızı" "1/200 s (Otomatik FP)" olarak ayarlamanız gerekmektedir.

Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 1 ay sonra...

Gökhanb ey, Flaş senkron hızı en fazla 1/250 olur D90 1/4000 nasıl yapıyordunuz ki? Tetikleyici müsade eder ama gotoğrafa flaşın etkisi olmaz ki.

Nikon iÇin FP Canon iÇin HSS özelliği olan flaşlar 1/8000 enstantaneyi destekler. Nikon D90'da FP destekli bir flaşla 1/4000 enstantaneye Çıkabilirsiniz. FP desteği yoksa flaşın dediğiniz gibi yüksek enstantanelerde alttan kararma sorunu yaşarsınız

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 hafta sonra...

Gökhanb ey, Flaş senkron hızı en fazla 1/250 olur D90 1/4000 nasıl yapıyordunuz ki? Tetikleyici müsade eder ama gotoğrafa flaşın etkisi olmaz ki.

merhaba Osman ÇELİK Kardeşim Hss Destekli bir flaş ve Bunu destekleyen bir tetikleyici ile orta ve üst sınıf makınalarda flasın etkisini manuel olarak ayarlar isek epey etkisi olduğunu düşünüyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 2 ay sonra...

merhaba Osman ÇELİK Kardeşim Hss Destekli bir flaş ve Bunu destekleyen bir tetikleyici ile orta ve üst sınıf makınalarda flasın etkisini manuel olarak ayarlar isek epey etkisi olduğunu düşünüyorum

SB s800 ile makine üzerinde HSS kullanıyorum, yalnız şöyle bir sorun var, TTL modda kullanmak zorunda kalıyorum, M Modunda kullanma şansımız var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Elinizde yn622n-tx varsa(Makinenin üstüne takılan ekranlı) flaşı ttl moda alacaksınız. Ayarları yn622n-tx'in menüsünden manuel olarak değiştirebilirsiniz. Flaş TTL modda görünmesine rağmen sizin manuel ayarladığınız değerde patlayacaktır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 4 ay sonra...

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.