Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Oluşturuldu: Ocak 1, 2015 Forum Editörü Paylaş Oluşturuldu: Ocak 1, 2015 Sayın ilgili,Forumlarda bir konu dikkatimi çekti. www.nikonturk.com ana sayfa sağ taraftaki "Forum'dan Son Konular" kısmında, "Son aksiyon" kolonunda gördüğümüz saat konusunda sanırım bir problem var. Az önce bir soruya cevap verdim, ama benim cevap verdiğim saati *05:59" olarak görünüyor. Saat şu anda tam olarak 17:51 ve ben bu cevabı yaklaşık 2 saat kadar önce yazmıştım. Ya bilgisayarın (ana sunucunun) saati yanlış, ya da farklı bir sorun var. Ayrıca sanırım burada gösterilen saat formatı 24HR formatında değil.Bilginize.Sebahattin DEMİR 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 2, 2015 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Sayın ilgili,Forumlarda bir konu dikkatimi çekti. www.nikonturk.com ana sayfa sağ taraftaki "Forum'dan Son Konular" kısmında, "Son aksiyon" kolonunda gördüğümüz saat konusunda sanırım bir problem var. Az önce bir soruya cevap verdim, ama benim cevap verdiğim saati *05:59" olarak görünüyor. Saat şu anda tam olarak 17:51 ve ben bu cevabı yaklaşık 2 saat kadar önce yazmıştım. Ya bilgisayarın (ana sunucunun) saati yanlış, ya da farklı bir sorun var. Ayrıca sanırım burada gösterilen saat formatı 24HR formatında değil.Bilginize.Sebahattin DEMİRSon cümlemi geri alıyorum, saat formatında problem yok.Ama sunucumuzun "Time Zone" TR'den 10 saat gerideymiş gibi duruyor.Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Keşke tek sorunumuz zaman problemi olsaydı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Sebahattin Demir 472 Ocak 2, 2015 gönderildi Yazar Forum Editörü Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Keşke tek sorunumuz zaman problemi olsaydı...Cabir bey,Haklısınız, keşke tek problemimiz bu olsaydı.Sizin iÇin bir durumun problem olarak tanımlanması iÇin yeter şart nedir bilmiyorum.Böyle bir durum dikkatimi Çekmişti, ben de site yöneticisine hitaben "İstek, öneri, Şikayet" kısmına yazmak istedim. Bunun ana sayfada Çıkacağını tahmin etmemiştim.Saygılar. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Cabir bey,Haklısınız, keşke tek problemimiz bu olsaydı.Sizin iÇin bir durumun problem olarak tanımlanması iÇin yeter şart nedir bilmiyorum.Böyle bir durum dikkatimi Çekmişti, ben de site yöneticisine hitaben "İstek, öneri, Şikayet" kısmına yazmak istedim. Bunun ana sayfada Çıkacağını tahmin etmemiştim.Saygılar.Saygılar hocam..İyi akşamlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Sebahattin bey teşekkür ederim konu ile ilgilenip tekrar size cevap yazacagım.Bu tarz konuları ve şikayetleri herzaman dile getirebilirsiniz. Saygılar sevgiler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın