ismail tozan 20 Oluşturuldu: Ocak 2, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 2, 2015 Merhaba Arkadaşlar.Geçen hafta sonu sahile deneme çekimler yapmaya gittim.300mm lens ile 5,6 diyaframda yaklaşık 5-6 metre uzaktan martı çekeyim istedim.çektiğim fotoğraflarda nerede ise karşı sahil bile net çıkacak.normalde 300mm lens ile bu kadar yakından bir çekilen objenin önü ve arkası bulanık çıkması gerekmez mi?dahamı yakın olmak gerekir anlayamadım gitti.resimde (http://www.cambridge...-calculator.htm) 7 metre için 12cm net alan derinliği olur diyor 3-5 metre arkasının ise tamamen flu olması gerekmezmi? neyi yanlış yapıyorum acaba anlayamadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Fotoğrafıda atsaydın iyi olurdu. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Karşı sahil netse martı net değildir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi D7100 de bu tuş yerine ne var bilmiyorum. Eğer AF de 51 seçili ise ve bu ayarda fotoğraf çekiyorsan arka planın flu olmayacaktır. Bizim emektar D300 de böyle. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi Bu hesaplamalarla ilgili olarak aşağıdaki üyelik bar'ında bulunan Alan derinliği cetvelini kullanabilirsiniz mevcut'tur devamlı orada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi D7100 de bu tuş yerine ne var bilmiyorum. Eğer AF de 51 seÇili ise ve bu ayarda fotoğraf Çekiyorsan arka planın flu olmayacaktır. Bizim emektar D300 de böyle. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.Bu tuş pozlama tercihi tuşu değil mi spot genel ve merkez ağırlıklı ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Tuna 48 Ocak 2, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 2, 2015 gönderildi O tuş AF alan modu tuşu sanırsam. En üsttekine alınca makina netleyeceği yeri kendi seçiyor. Birden fazla da noktayı netleyebiliyor. Ben genelde dinamik alan AF'yi kullanıyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın