Mehmet Akif Coştur 0 Oluşturuldu: Ocak 6, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 6, 2015 Makina D7000. Alalı daha bir kaç ay oldu.Özellikleriyle ilgili pek bir bilgim yok. Makinanın çektiği fotoğraf gayet net bir şekilde çıkıyor fakat fotoğrafı çekmeden Önce bulanık gÖsteriyor.Ve hiç bir şekilde odaklama yapmıyor.Kısacası fotoğrafı çekmeden Önce bulanık gÖsteriyor ve odaklama yapamıyor. Fakat fotoğrafa bilgisayarda baktığımda tam istediğim bir şekilde çıkıyor.Yardımlarını bekliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Odaklama yapamayan bir makine nasıl net fotoğraf çekebiliyor ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Bu bulanıklık vizörden bakarken mi oluyor? Vizörün dioptri ayarını yaptınız mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Bu bulanıklık vizörden bakarken mi oluyor? Vizörün dioptri ayarını yaptınız mı?Aynı sorunu ben de yaşamıştım. Hocamın dediği gibi Vizörün yanındaki dioptri ayarı var. Vizörden bakarken bu küçük düğmeyi net olana kadar çevirin sorunuz düzelecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Bu ne demekmişşşş makıneyı kullanmadan önce bılmıyosak içindeki kullanma kıtabını ayar kıtabını açıp ıyıce okumak gereklıymış demek... ) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ORHAN ÖZEL 18 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Bu ne demekmişşşş makıneyı kullanmadan önce bılmıyosak içindeki kullanma kıtabını ayar kıtabını açıp ıyıce okumak gereklıymış demek... )Sana katılıyorum hocam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Bu ne demekmişşşş makıneyı kullanmadan önce bılmıyosak içindeki kullanma kıtabını ayar kıtabını açıp ıyıce okumak gereklıymış demek... )Sana katılıyorum hocamPek uygun olmadı bu arkadaşlar.Adam bilmiyor ve kitabı da yok, okuyamamış diyelim. Belli ki yeni başlamış acemi bi kullanıcı, edebildiğimiz kadar yardım edelim, ta ki saygıyı koruduğu yere kadar. Acele etmeyelim, bakalım bizim cevaplarımıza onun reaksiyonu ne olacak? Şimdi gelip sorunun nerede olduğunu yazmaya bile çekinebilir sizin bu sözünüzden sonra.Saygılı ama acemi arkadaşları saygısız/ukala kullaıcılara tercih ederim ben. Bu yüzden, arkadaşları yermiyelim derim. Ama saygıyı haketmeyen olursa neler olduğunu zaten biliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 6, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 6, 2015 gönderildi Netten indirebilir abi klavuzu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 7, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2015 gönderildi Netten indirebilir abi klavuzu.. Sen de haklisin Gokhan, ama onu da becerememis olabilir, dilini anlamamis olabilir. Sana kizmiyorum ha, yanlis anlama, gulumsuyorum su an:Belki adam buraya kadar gelip bize sorusunu sorabilmis, daha ileriye gidememis olabilir.Bak biz bu arkadasa bir kelime ogrettik, bu kelime "dioptri". Belki bu sayede google amcaya bu kelimeyi sordu ve ne oldugunu, ne ise yaradigini ogrendi.Istanbul ile dogunun raconu farklidir, nabza gore serbet vermek lazim Gokhan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Ocak 7, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 7, 2015 gönderildi Abi sen düzeltilmiş iletiyi okudun sanırım sonradan dikkat ettim düzelttim zaten iletimi. ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın