Turan Babacan 211 Oluşturuldu: Ocak 26, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 26, 2015 Bugün sonuçlanmış bir fotoğraf yarışması gördüm. 1. ve 2. aynı şehirde ki dernekten iki kişi. Yarışmaya katılmadım, katılan bir tanıdığım da yok. Fotoğraflara bakarak konuşacağım. Ben fotoğrafları bir şeye benzetemedim. özellikle de birinci olan fotoğrafı. 69 kişinin gönderdiği 253 fotoğrafın hepsi kötüydüde anca bunları mı seçebildiler merak ediyorum. Sergi zamanı 20 kadar fotoğraf sergilenecek vaktim olursa gibip göreceğim.Her alanda olduğu gibi bu alanda da adam mı kayırıyoruz; çok merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Günaydın 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Hele de yerel olanlarda durum daha da traji komik. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Bugün sonuçlanmış bir fotoğraf yarışması gördüm. 1. ve 2. aynı şehirde ki dernekten iki kişi. Yarışmaya katılmadım, katılan bir tanıdığım da yok. Fotoğraflara bakarak konuşacağım. Ben fotoğrafları bir şeye benzetemedim. özellikle de birinci olan fotoğrafı. 69 kişinin gönderdiği 253 fotoğrafın hepsi kötüydüde anca bunları mı seçebildiler merak ediyorum. Sergi zamanı 20 kadar fotoğraf sergilenecek vaktim olursa gibip göreceğim.Her alanda olduğu gibi bu alanda da adam mı kayırıyoruz; çok merak ediyorum.Şayet Doğru sonuç listesine bakıyorsam (ki rakamlar tutuyor)O 2. seçilen fotoğrafa çok hayret ettim.Bu mu jürinin beğeni seviyesi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Körlerle sağırlar birbirini ağırlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Macit NALLIHAN 14 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Derneğe en iyi bağışı yapan yoldaki kurbağa resmini çekse o foto yılın fotosu seçilir 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Öztürk Turkoy 1.320 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Ramiz bey açıklamalı cevap vermiş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 26, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 26, 2015 gönderildi Tam "yarışmalar çok tarafsız" diyecem bir gülme geliyor 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın