sfst5 0 Oluşturuldu: Ocak 28, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Ocak 28, 2015 arkadaşlar herkese merhabalar. d7000+18105+50 mm 1,8g lens ile aranıza katılmış bulunmaktayım. katılalı bir ay kadar oldu ama ben şimdi mesaj yazabildim. herkesin ışığı bol olsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cafer aydın 63 Ocak 28, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 28, 2015 gönderildi Hoş geldin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Ocak 28, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 28, 2015 gönderildi Hoşgeldin varsa takıldığın yer yardımcı olalım face mail bura aynı ekipman bende de var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 28, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 28, 2015 gönderildi Elin boş mu geldin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orçun Edipoğlu 437 Ocak 28, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 28, 2015 gönderildi Elin boş mu geldin he vallaha, insan bi kutu şeker yaptırır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sfst5 0 Ocak 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi he vallaha, insan bi kutu şeker yaptırır... Elin boş mu geldin Hoşgeldin varsa takıldığın yer yardımcı olalım face mail bura aynı ekipman bende de var.Hoş geldin. hoş buldum teşekkür ederim. şeker sağlığa zararlı bir ara çay ısmarlayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sfst5 0 Ocak 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi Hoşgeldin varsa takıldığın yer yardımcı olalım face mail bura aynı ekipman bende de var. sağolun hocam şimdilik iso ile uğraşıyorum arada diytaframa el atıyorum. bi nevi ÇÖmezlik diyelim. anlamadığım şeyleri sorsam şu an bir anlamı olmayacak. kullandıkÇa eksik kaldığım konularda mutlaka yardım isterim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Ocak 29, 2015 gönderildi Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi Bırak ISO'yu diyaframı şimdilik, daha önce kompozisyona bak, bazı basit kuralları oku. Git 2 fotoğraf kitabı al. Herhangi iki tane olur. Ama teknik bilgi değil, kompozisyon vs.. gibi şeyleri anlatan kitaplara bak. Iso-diyafram vs.. kendiliğinden oturacak zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sfst5 0 Ocak 29, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Ocak 29, 2015 gönderildi Bırak ISO'yu diyaframı şimdilik, daha önce kompozisyona bak, bazı basit kuralları oku. Git 2 fotoğraf kitabı al. Herhangi iki tane olur. Ama teknik bilgi değil, kompozisyon vs.. gibi şeyleri anlatan kitaplara bak. Iso-diyafram vs.. kendiliğinden oturacak zaten. ilk ders olarak kayıtlara alıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Forum Editörü Ümit Alper TÜMEN 756 Ocak 30, 2015 gönderildi Forum Editörü Paylaş Ocak 30, 2015 gönderildi Hoşgeldin. Al sana bedava kaynak. Ertan hoca kızma..http://www.bascek.com/kategori/cekim-teknikleri/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın