resul diler 32 Oluşturuldu: Şubat 3, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 3, 2015 Herkese iyi forumlar.Gövdeye yetecek kadar param var(D7100) ancak kit lensle beraber bütçe mi zorluyor karar vermeden önce fikrinizi almak istedim.İkinci el 18-105 lens mi alayım yoksa 35mm 1,8 G mi? İkisinin de ikinci el fiyatı aşağı yukarı aynı. Ne tür fotoğraflar çekeceksin derseniz önceliğim manzara birde bokeh fotoğraflar ilgimi çekiyor. 35mm yanılmıyorsam prime lens başlangıç için beni zorlar mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 3, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2015 gönderildi Verilen seçeneklere göre mecburen 18-105. Bütçe yetmiyorsa 18-55 VR fiyat/performans bakımından en iyisidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Şubat 3, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2015 gönderildi Memleket İzmir yazıyor. İzmir'de oturduğunuzu düşünerek Erin Digital'de spot sıfır d7100 - 18-105 VR 2.600 TL satılıyor. Bende oradan aldım. Siz ne kadardan alıyorsunuz? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Ozturk 546 Şubat 3, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2015 gönderildi D5200 ya da 5300 al, adam gibi lens al. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Şubat 3, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 3, 2015 gönderildi Memleket İzmir yazıyor. İzmir'de oturduğunuzu düşünerek Erin Digital'de spot sıfır d7100 - 18-105 VR 2.600 TL satılıyor. Bende oradan aldım. Siz ne kadardan alıyorsunuz? Şu an İzmirdeyim muğla da okuyorum spot ürün nasıl oluyor tam olarak? Siz bu fiyattan mı aldınız ? Bende erin den almayı düşünüyorum sadece gövde 2100 2200 civarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Şubat 3, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 3, 2015 gönderildi D5200 ya da 5300 al, adam gibi lens al. D7100'ü gördükten sonra bu seçenekler pek cazip gelmiyor bana :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Şubat 3, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 3, 2015 gönderildi Spot da tedarikçi firmanın garatisi yok. Yurdışından getirtip satıyorlar. 1 yıllık dükkan kendisi garanti veriyor. Erin Digital 18 yıllık bir yer. 1000 TL fiyat farkı var.Lens konusuna gelirsek Sigma 17-50mm f/2.8 tavsiye ederim. Bende önceki makineden kalan 28-70mm far dar kalıyor kimi yerlerde bende yakın bir zamanda sana önereceğim lense geçecem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Şubat 4, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 4, 2015 gönderildi Erin Digital 18 yıllık bir yer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turan Babacan 211 Şubat 4, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 4, 2015 gönderildi Anlamadım ne demek istediğinizi? Açıklayabilirmisiniz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Şubat 4, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 4, 2015 gönderildi Anlamadım ne demek istediğinizi? Açıklayabilirmisiniz?18 yıl 20 yıl bence önemli değil, tutarlılık önemli.Son 5 haftadır bahsi geçen firmayla yaşadıklarımı bir ben bilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Şubat 4, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 4, 2015 gönderildi Spot da tedarikçi firmanın garatisi yok. Yurdışından getirtip satıyorlar. 1 yıllık dükkan kendisi garanti veriyor. Erin Digital 18 yıllık bir yer. 1000 TL fiyat farkı var.Lens konusuna gelirsek Sigma 17-50mm f/2.8 tavsiye ederim. Bende önceki makineden kalan 28-70mm far dar kalıyor kimi yerlerde bende yakın bir zamanda sana önereceğim lense geçecem. siz söyledikten sonra biraz daha araştırdım firma hakkında hiç kötü yorum yok gerçekten. Daha da belirginleşti kafamda bakalım hayırlısı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Şubat 4, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 4, 2015 gönderildi 18 yıl 20 yıl bence önemli değil, tutarlılık önemli.Son 5 haftadır bahsi geçen firmayla yaşadıklarımı bir ben bilirim. Ne sorun yaşadınız bizimle de paylaşırsanız güzel olur. Daha dikkatli davranırız en azından ? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Şubat 5, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2015 gönderildi Ne sorun yaşadınız bizimle de paylaşırsanız güzel olur. Daha dikkatli davranırız en azından ?Ben bu firmadan D610 almaya karar verdim.-Ocak ilk haftası aradım, fiyat-taksit her konu konuşuldu. Bu hafta taşınma telaşımız var bir hafta sonra görüşelim.-Ocak 2. haftası daha yeni taşındık mail order tanımlanmadı. (-ki bu görüşme firma sahibiyle son görüşmem oldu bir daha telefonlara çıkmadı)-Ocak 3. hafta Mail order yapılmadı "gün içinde size döneriz." -Bir gün sonra yine "gün içinde döneriz"-Ocak 4. haftası mail order hala yapılmadı. tamam tek çekim yapalım dedim.Firma yetkilisi abi seni de beklettik biz de satmak isteriz ama.. deyip yutkununca ben artık vazgeçtim.Hayyamdan Refleks fotoyu aradım 2 gün içinde tüm malzeme istediğim şekilde elimde.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Şubat 5, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2015 gönderildi Refleks Foto gerçekten iyidir. Uğur beye selamlar , 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dursun bal 44 Şubat 5, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2015 gönderildi Refleks Foto gerçekten iyidir. Uğur beye selamlar ,Recep Bey;Kabul ediyorum kıl adamım ben.Uğur Beye dedim ki standart kargo poşetine koymayın. Sağlam sarın dedim.Burada paketi açamadık. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Şubat 5, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 5, 2015 gönderildi Aynı şeyi bende kendisine yapıyorum. 6-7 kat koli bandından ürüne ulaşmak 15 dakikayı alabilir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Şubat 5, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 5, 2015 gönderildi Ben bu firmadan D610 almaya karar verdim.-Ocak ilk haftası aradım, fiyat-taksit her konu konuşuldu. Bu hafta taşınma telaşımız var bir hafta sonra görüşelim.-Ocak 2. haftası daha yeni taşındık mail order tanımlanmadı. (-ki bu görüşme firma sahibiyle son görüşmem oldu bir daha telefonlara çıkmadı)-Ocak 3. hafta Mail order yapılmadı "gün içinde size döneriz." -Bir gün sonra yine "gün içinde döneriz"-Ocak 4. haftası mail order hala yapılmadı. tamam tek çekim yapalım dedim.Firma yetkilisi abi seni de beklettik biz de satmak isteriz ama.. deyip yutkununca ben artık vazgeçtim.Hayyamdan Refleks fotoyu aradım 2 gün içinde tüm malzeme istediğim şekilde elimde.. Biraz paragözmüş anladığım kadarıyla. Bilgilendirme için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın