Enes Turgut 0 Oluşturuldu: Şubat 7, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 7, 2015 1 ay kadar önce almış olduğum nikon d3200 15 55 vr lens makinam şuan hiç bir şekilde netlemiyor diklanşöre basıyorum ama bi türlü netlemiyor ayarlarından bişey yapılcağınıda sanmıyorum olmuyoda yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 7, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 7, 2015 gönderildi -Lensin üzerindeki otomatik/manuel netleme tuşunu kontrol ediniz.-Menüde AF-S, AF-C, AF-A , manuel seçeneklerini bulunuz, bu seçeneği AF-S olarak seçiniz.Bunlarla sorun çözülmüyorsa en azından tecrübeli bir fotoğrafçıya, imkan varsa bir teknisyene makinayı gösteriniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan 274 Şubat 7, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 7, 2015 gönderildi Mehmet abiye ek olaraktan makıne yada lens uzerınde m/a dugmesı vardır onu "A" yap auto yani olur o zmn. Oda olmadı kullanım kılavuzunu bul bak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Şubat 7, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 7, 2015 gönderildi Makine Kumandayla çekim modunda mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın