ersenkazar 2 Oluşturuldu: Şubat 12, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 12, 2015 konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bir sorum olacaktı. örnekle açıklama istiyorum. Bir yere gittik manzara veya başka birşey çekeceğim. çekeceğim yeri ayarladıktan sonra fotoğraf makinesinin lcd ekranından değilde ipad den bakarak çekmek istiyorum. böyle bir olanağım var mıdır var ise bana ne gibi ürün veya program lazım olur. Bu kabloluda olabilir kablosuzda olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
turkstockfotograf 83 Şubat 12, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 12, 2015 gönderildi Android için bir çok program var. Makineyı kabloyla bağlayarak yada wifisi olan (D750gibi) kalosuz olarak bağlantı kurup. Vizör görüntüsünü tablet ya da telefondan görebilir, tüm çekim ayarlarını yapabilirsiniz. Muhtemelen iosta da vardır böyle programlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep YAZICI 261 Şubat 12, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 12, 2015 gönderildi Aşağıdaki gövdelerden birine sahipseniz Nikon SnapBridge kullanabilirsiniz.D750 - 610 - 7100 - 5500 - 5300 - 5200 - 3300 - 3200 - DFBunun dışında Nikon 1 ve bir çok Coolpix modeli.Itunes 'te Wireless Mobile Utilty olarak geçiyormuş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ersenkazar 2 Şubat 12, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 12, 2015 gönderildi Aşağıdaki gövdelerden birine sahipseniz Nikon SnapBridge kullanabilirsiniz.D750 - 610 - 7100 - 5500 - 5300 - 5200 - 3300 - 3200 - DFBunun dışında Nikon 1 ve bir çok Coolpix modeli.Itunes 'te Wireless Mobile Utilty olarak geçiyormuş.Aşağıdaki gövdelerden birine sahipseniz Nikon SnapBridge kullanabilirsiniz.D750 - 610 - 7100 - 5500 - 5300 - 5200 - 3300 - 3200 - DFBunun dışında Nikon 1 ve bir çok Coolpix modeli.Itunes 'te Wireless Mobile Utilty olarak geçiyormuş.Gövde d610. Dediğiniz programı inceledim evet kablosuz olarak bu işi çözebiliyoruz iş wifi adaptör almakta sanırım. Kablolu ipad olunca biraz zor gibi görünüyor. Teşekkür ederim ilginize bilginize charger, recep yazıcı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Aykut 0 Şubat 23, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2015 gönderildi QdslrDashboard incelemenizi tavsiye ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
resul diler 32 Şubat 23, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 23, 2015 gönderildi konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bir sorum olacaktı. örnekle açıklama istiyorum. Bir yere gittik manzara veya başka birşey çekeceğim. çekeceğim yeri ayarladıktan sonra fotoğraf makinesinin lcd ekranından değilde ipad den bakarak çekmek istiyorum. böyle bir olanağım var mıdır var ise bana ne gibi ürün veya program lazım olur. Bu kabloluda olabilir kablosuzda olabilir.İhtiyacınız olan şey bu sanırım http://www.bhphotovideo.com/c/product/892601-REG/Nikon_13186_WU_1b_Wireless_Mobile_Adapter.html Daha sonrasında kullandığınız cihazın işletim sistemine göre(Android-İOS) marketten indirip telefon ya da tabletinize kurduktan sonra istediğinizi elde edeceğinizi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ersenkazar 2 Şubat 25, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 25, 2015 gönderildi QdslrDashboard incelemenizi tavsiye ederim.AYNEN DEDİĞİM OLAY BUDUR TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİLENDİRME İÇİN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ersenkazar 2 Şubat 25, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 25, 2015 gönderildi İhtiyacınız olan şey bu sanırım http://www.bhphotovi...le_Adapter.html Daha sonrasında kullandığınız cihazın işletim sistemine göre(Android-İOS) marketten indirip telefon ya da tabletinize kurduktan sonra istediğinizi elde edeceğinizi düşünüyorum 1a ile 1b arasındaki farkı bilmiyordum wifi adaptörde benimki 1b imiş çok teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ersenkazar 2 Mart 20, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 20, 2015 gönderildi tam almaya karar vermiştim 1b yi ipad'de baktıktan sonra fotoğraf çektikten sonra eve gelince fotoğraflarımı da bilgisayara atayım dedim olmuyormuş bilgisayar uyumlu değilmiş. yani fotoğrafları bilgisayara atamıyormuşuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan YAZICI 856 Mart 21, 2015 gönderildi Paylaş Mart 21, 2015 gönderildi Ipad biraz kapalı kutudur daha doğrusu tüm Apple cihazları kapalı kutudur. O yüzden her istediğinizi yapamıyabilirsiniz.150TL ye alacağınız bir android tablet vasıtasıyla; kamerayı kablolu/kablosuz kontrol edebilirsiniz, çektiklerinizi anında görebilirsiniz.Mesela 500TL civarına 2.el Nexus 10 tabletler var. 2600*1400 mü neydi ekranı. Fotoğrafçılık için çok ideal bir cihaz.Ama ben bi adım ilerisine gidip Windows tablet aldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın