hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Şubat 14, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 14, 2015 Merhaba Arkadaşlar ;Çekilen fotoğraf üzerine ses kaydedildiğini görmüştüm Çok önceleri. Bu harika bir özellik aslında. özellikle haber Çekenler iÇin muhteşem bir şey gibi gözükse de sokak fotoğrafÇılığı veya kendince foto hikayeler hazırlayanlar iÇinde Çok güzel bir özellik diye düşünüyorum.Sorum şu;DX ve FX hangi gövdeler bu özellik mevcut bilginiz var mı?Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tarkan 1 Şubat 14, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 14, 2015 gönderildi Kulanmış olduğum D3s ve D4 te mevcut bu özellik... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 14, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 14, 2015 gönderildi "Fotoğrafın üzerine" ibaresi çok önemli burda.D3 ve sonrasındaki tek rakamlı gövdelerde ses kaydetme özelliği var ama fotoğrafın üzerine değil!D3 kullanıyorum; son çekilen kareden sonra mikrofon tuşuna basıp bir ses dosyası oluşturabiliyorsunuz, bu ses dosyası son karenin ismini alıyor, sadece uzantısı ses dosyalarına ait bir uzantı oluyor. Buna fotoğrafın üzerine ses kaydetme diyemeyiz. Ama aynı isimli bir ses dosyasıyla o andaki bilgileri hızlıca kaydedip daha sonra dinleyebiliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Şubat 15, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 15, 2015 gönderildi "Fotoğrafın üzerine" ibaresi çok önemli burda.D3 ve sonrasındaki tek rakamlı gövdelerde ses kaydetme özelliği var ama fotoğrafın üzerine değil!D3 kullanıyorum; son çekilen kareden sonra mikrofon tuşuna basıp bir ses dosyası oluşturabiliyorsunuz, bu ses dosyası son karenin ismini alıyor, sadece uzantısı ses dosyalarına ait bir uzantı oluyor. Buna fotoğrafın üzerine ses kaydetme diyemeyiz. Ama aynı isimli bir ses dosyasıyla o andaki bilgileri hızlıca kaydedip daha sonra dinleyebiliyoruz. Sanırım ben yanlış bir cümle kurdum Demek istediğim tamda buydu. Umarım bundan sonra çıkacak orta seviye ürünler içinde kullanmaya başlanır bu özellik Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın