Şahin ÖZVARİŞ 0 Oluşturuldu: Şubat 26, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Şubat 26, 2015 Merhabalar, Nikon D90 ile çektiğim videoları ve fotoğrafları pcye attım ama açınca bilgisayar donuyor başka pcdede keza öyle hdd den pcye atınca da yarıda donuyor yardım edin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 26, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 26, 2015 gönderildi Peki bu Nef dosyalarını hangi programla birlikte açmayı deniyorsunuz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Şubat 26, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 26, 2015 gönderildi bilgisayar ın özellikleri nedir? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin ÖZVARİŞ 0 Şubat 27, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Şubat 27, 2015 gönderildi Oyun bilgisayarım var hocam diğer neflerde olmadı böyle bir sorun acaba dosyalarmı hasar gördü hasar gördüyse nasıl tamir edebiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Şubat 27, 2015 gönderildi Paylaş Şubat 27, 2015 gönderildi Soruma cevap ver ki problemin kaynağını bulalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin ÖZVARİŞ 0 Mart 2, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi Soruma cevap ver ki problemin kaynağını bulalım.Açılsa açıcam da açılmıyor, windows8 kullanıyorum otomatik açıyor. Anlatmak istediğim bu nef klasörü açınca pc kitleniyor bozuksa nasıl tamir edebiliriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Mart 2, 2015 gönderildi Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi Açılsa açıcam da açılmıyor, windows8 kullanıyorum otomatik açıyor. Anlatmak istediğim bu nef klasÖrü açınca pc kitleniyor bozuksa nasıl tamir edebiliriz Merhaba. ViewNX 2 veya photoshop ile açmayı denediniz mi? Bunlarda da aynı sorun yaşanıyor mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nikontürk 7 Mart 2, 2015 gönderildi Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi Win 8 işletim sistemine sahip bir bilgisayar bu dosyaları açabilecek güçte demektir. Burada sorun sizin bu dosyalar hakkında yeterli bilgi sahibi olmadığınızdır. Bu dosyaları en basit yoluyla Picasa fotoğraf göstericisiyle, daha mantıklısı Nikon View NX ile izlemektir. RAW dosya biçimi nedir, Nikon'da hangi isimle, Canon'da hangi isimle anılır gibi konularda nette kaynak bulup okuyunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 2, 2015 gönderildi Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi Dosyaların farklı bir bilgisayarda da donuyor olması ilginç.? Mehmet hocanın tarif ettiği yöntemlerle olmazsa, dosyayı upload edebilirseniz bizde bakabiliriz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramiz AKSOY 305 Mart 3, 2015 gönderildi Paylaş Mart 3, 2015 gönderildi Yada şu Nef Codec 'i yükleyip görüntüleyebilirsiniz ama sadece görüntüleyebilirsiniz !http://www.nikonimglib.com/nefcodec/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın