hampaar kartuyan 0 Oluşturuldu: Mart 1, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mart 1, 2015 Merhaba Arkadaşlar ;Aşağıdaki ürünler ile ilgili bilgi almak istiyorum sizlerden.1'nci sıradaki ürünün değer ölçer gibi bir özelliği olduğu duymuştum. kapalı ve dış mekanda cihazın verdiği değerlere göre mi makine ayarları ayarlanıyor? Verdiği değerler en doğru değerler deniliyor yurt dışı makalelerinde. O değerler kullanılarak sağlıklı sonuçlar alınabilir mi?2'nci ürün hakkında pek bir şey bulamadım açıkçası. çekim sonrasında photoshop ayağında bir takım renk tonlarında düzenlemeler yapıldığını görmüştüm. Bu ürün tam olarak ne işe yarıyor?Konuyla ilgili bilgilerinizi rica ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim ÖZKAN 53 Mart 1, 2015 gönderildi Paylaş Mart 1, 2015 gönderildi Yanlış bilmiyorsam; ilk görseldeki ürün pozometre olması lazım. Işık şiddetini ölçer ve buna uygun değerleri size verir. Makineyi ayarlayıp çekim yaparsınız. 2. ürün için bir fikrim yok. üstadlar daha detaylı daha iyi açıklamalar yazacaklardır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 1, 2015 gönderildi Paylaş Mart 1, 2015 gönderildi 2. Ürün renk skalası. Doğru beyaz ayarı ve renk kalibrasyonu için kullanılan bir ürün. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Mart 2, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi Yanlış bilmiyorsam; ilk gÖrseldeki ürün pozometre olması lazım. Işık şiddetini Ölçer ve buna uygun değerleri size verir. Makineyi ayarlayıp çekim yaparsınız. 2. ürün için bir fikrim yok. üstadlar daha detaylı daha iyi açıklamalar yazacaklardır.kapalı ve dış mekanda cihazın verdiği değerlere gÖre mi makine ayarları ayarlanıyor? Verdiği değerler en doğru değerler deniliyor yurt dışı makalelerinde. O değerler kullanılarak sağlıklı sonuçlar alınabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hampaar kartuyan 0 Mart 2, 2015 gönderildi Yazar Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi 2. ÜrÜn renk skalası. Doğru beyaz ayarı ve renk kalibrasyonu için kullanılan bir ÜrÜn. Merhaba. çekim sonrasında photoshop ayağında bir takım renk tonlarında dÜzenlemeler yapıldığını görmÜştÜm. Ps ayağındaki işlemler hakkında bilginiz var mı acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus BULAT 73 Mart 2, 2015 gönderildi Paylaş Mart 2, 2015 gönderildi Evet var. Ancak PS başlı başına ayrı bir alan. Tam olarak neyi öğrenmek istiyorsunuz onu bilirsem ona göre yönlendirme yapabilirim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 3, 2015 gönderildi Paylaş Mart 3, 2015 gönderildi Birincisi ışık ölçer 2. si ise renk skalası kanımca. Bir kaç tane gördüm ama böylesini ilk defa gördüm bir a4 kağıt boyutunda 4 renk gre olanları gördüm. Bu değişik. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın