İçeriğe git

İsmini Bilmediğim Ürünler İle İlgili Bilgi


Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar ;

Aşağıdaki ürünler ile ilgili bilgi almak istiyorum sizlerden.

1'nci sıradaki ürünün değer ölçer gibi bir özelliği olduğu duymuştum. kapalı ve dış mekanda cihazın verdiği değerlere göre mi makine ayarları ayarlanıyor? Verdiği değerler en doğru değerler deniliyor yurt dışı makalelerinde. O değerler kullanılarak sağlıklı sonuçlar alınabilir mi?

2'nci ürün hakkında pek bir şey bulamadım açıkçası. çekim sonrasında photoshop ayağında bir takım renk tonlarında düzenlemeler yapıldığını görmüştüm. Bu ürün tam olarak ne işe yarıyor?

Konuyla ilgili bilgilerinizi rica ediyorum ;)

post-5401-0-09699400-1425238617_thumb.jp

post-5401-0-96981500-1425238620_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yanlış bilmiyorsam; ilk görseldeki ürün pozometre olması lazım. Işık şiddetini ölçer ve buna uygun değerleri size verir. Makineyi ayarlayıp çekim yaparsınız. 2. ürün için bir fikrim yok. üstadlar daha detaylı daha iyi açıklamalar yazacaklardır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yanlış bilmiyorsam; ilk gÖrseldeki ürün pozometre olması lazım. Işık şiddetini Ölçer ve buna uygun değerleri size verir. Makineyi ayarlayıp çekim yaparsınız. 2. ürün için bir fikrim yok. üstadlar daha detaylı daha iyi açıklamalar yazacaklardır.

kapalı ve dış mekanda cihazın verdiği değerlere gÖre mi makine ayarları ayarlanıyor? Verdiği değerler en doğru değerler deniliyor yurt dışı makalelerinde. O değerler kullanılarak sağlıklı sonuçlar alınabilir mi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

2. ÜrÜn renk skalası. Doğru beyaz ayarı ve renk kalibrasyonu için kullanılan bir ÜrÜn.

Merhaba. çekim sonrasında photoshop ayağında bir takım renk tonlarında dÜzenlemeler yapıldığını görmÜştÜm. Ps ayağındaki işlemler hakkında bilginiz var mı acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Birincisi ışık ölçer 2. si ise renk skalası kanımca. Bir kaç tane gördüm ama böylesini ilk defa gördüm bir a4 kağıt boyutunda 4 renk gre olanları gördüm. Bu değişik.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sende sohbete katıl

Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın

Misafir
Bu konuyu yanıtla

×   Yapıştırdığınız içerik biçimlendirme içeriyor.   Biçimlendirmeyi Temizle

  Only 75 emoji are allowed.

×   Eklediğiniz Link Otomatik Olarak Embed Çevrilmiştir..   Sadece yazı link haline çevir

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editörü Temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Kullanım Şartları Gizlilik Politikası Bu web sitesini daha iyi hale getirmeye yardımcı olmak için cihazınıza çerezler yerleştirdik. Çerez ayarlarınızı değiştirebilirsiniz, aksi takdirde devam etmek için tamam olduğunuzu varsayacağız.