efe komutekir 0 Oluşturuldu: Mart 10, 2015 Paylaş Oluşturuldu: Mart 10, 2015 Arkadaşlar merhaba ben üniversite öğrencisiyim bölümüm gereği kameraya ihtiyacım var ancak malum öğrencilik.. Elime bi d60 gecti Sigma kit ile beraber uygun bir fiyat verdiler ancak benim için önemli olan fotoğraftan çok video kaydetmesi. bu kamerada böyle bir özellik varmı varsa nasıl kullanılıyor saatlerdir arıyorum ama bulamadım eğer yoksa geri vericem yardımcı olabilirseniz cok sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cabir ÇAYCIOĞLU 211 Mart 10, 2015 gönderildi Paylaş Mart 10, 2015 gönderildi Geri verebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zülfü Mehmet ÖZÇİFÇİ 355 Mart 10, 2015 gönderildi Paylaş Mart 10, 2015 gönderildi Cabir abinin dediği gibi geri verin D60 da video çekme özelliği yok. Yani video çekemezsin sadece Fotoğraf çekersiniz. Bende D7000 var daha video çekmedim. Video çekeceksem gider video kamera alırım. Şahsi düşüncem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Selçuk 15 Mart 11, 2015 gönderildi Paylaş Mart 11, 2015 gönderildi video için dslr almayın bence öğrenci bütçesiyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recommended Posts
Sende sohbete katıl
Önce yorumunu yaz sonra üye ol. Eğer bir hesabınız varsa, hesabınızla göndermek için şimdi oturum açın